Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να νικά και τους διαιτητές»

«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να νικά και τους διαιτητές»
Την οργή που επικρατεί στην ΑΕΚ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανθρακικό (1-0) εξέφρασε -και- ο Χρήστος Κωστής.

Μετά τον Έβαλντ Λίνεν και ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης» μίλησε για αλλοίωση αποτελέσματος, τονίζοντας μάλιστα ότι «η σημερινή παρωδία δεν έχει προηγούμενο».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι η μάχη που δίνει η ΑΕΚ είναι άνιση, ξεκαθάρισε πως δεν είναι δυνατόν να καλείται να νικάει και τους διαιτητές.

«Έχουμε μία καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Η διαιτησία του κ. Ζαχαριάδη μας παραπέμπει σε άλλες εποχές. Η παρωδία η σημερινή δεν έχει προηγούμενο. Ζήσαμε και τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, αλλά η σημερινή ξεπερνά κάθε όριο», είπε χαρακτηριστικά στη NOVA ο Κωστής. Και συνέχισε:

«Με τέτοιες διαιτησίες δεν πάμε μπροστά. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ζητάω από την ΚΕΔ και τον κ. Δούρο να κάνει κάτι. Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την κάθε ομάδα και κάτι πρέπει να γίνει».

Όταν ερωτήθηκε, δε, για το ποια είναι ακριβώς τα παράπονα της ΑΕΚ, ανέφερε: «Καθοριστικό σημείο έπαιξε η φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε. Και στο γκολ με ενημέρωσαν ότι ήταν δύο μέτρα οφσάιντ. Ήταν μία άνιση μάχη. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίζει και τους διαιτητές. Φέτος η ΑΕΚ δεν παίζεται στα ίσια. Αδικείται κατάφορα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: