Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Κωνσταντινούπολη»

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Κωνσταντινούπολη»
«Χαραγμένη» στις μνήμες των αδερφών Αγγελόπουλων θα μείνουν τα όσα έζησαν στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρωλίγκα.

Οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών τόνισαν στο περιθώριο των «Αθλητικών Βραβείων ΠΣΑΤ 2012», όπου οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν κορυφαία ομάδα της χρονιάς, πως δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι συνέβη πέρυσι, καθώς ήταν το κάτι μοναδικό.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητικούς συντάκτες που μας ψήφισαν. Ψήφισαν τον Ολυμπιακό. Το βραβείο αυτό ανήκει σ’ όλη την ομάδα, στον προπονητή, σ’ όλους όσους δούλεψαν για ότι έγινε πέρσι. Πιστεύω ότι αυτό που ζήσαμε στην Κωνσταντινούπολη ήταν κάτι το μοναδικό, σε Φάιναλ Φορ θα ξαναπάμε, Ευρωλίγκα μπορεί να ξαναπάρουμε, αλλά αυτά που ζήσαμε στην Κωνσταντινούπολη δε θα το ξεχάσουμε ποτέ», ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αδερφός του, Γιώργος:

«Μετά τον Ιανουάριο και τα γεγονότα που είδαμε, εκεί το πιστέψαμε πως μπορούσαμε να πάμε στο Φάιναλ Φορ. Απ’ εκεί και μετά το ελπίζεις, δεν μπορείς να το ξέρεις. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να πείσεις τους δημοσιογράφους να σε παραδεχτούν και να σε αναγνωρίσουν. Γι’ αυτό το λόγο έχει μεγάλη σημασία η σημερινή διάκριση. Ο στόχος αυτός είναι, να είμαστε και του χρόνου εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: