Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Τους έκαναν ό,τι ήθελαν!!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Τβέντε επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Άλκμααρ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος με τους Τσαντλί και Τάντιτς να κάνουν «όργια».

Τους έκαναν ό,τι ήθελαν
Τώρα όσον αφορά στο ματς το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια σπουδαία φάση μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος χάρη στην δημιουργική ικανότητα του Ντούσαν Τάντιτς και την εκτελεστική δεινότητα του Νασέρ Τσαντλί. Πιο συγκεκριμένα, στο 47’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη στον Τσαντλί που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τάντιτς.

«Αέρα» δύο τερμάτων πήρε στο 75’ η Τβέντε όταν ο Καστάνιος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από ωραία συνεργασία που είχε με τον Τάντιτς.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82’ ο έτερος πρωταγωνιστής του συνόλου Στίβεν ΜακΚλάρεν, Τσαντλί, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση στέλνοντας την ομάδα του στην κορυφή της Eredivisie με τρεις βαθμούς περισσότερους από την δεύτερη Αϊντχόφεν, η οποία, όμως, έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 21/12


Άλκμααρ-Τβέντε 0-3

Σάββατο 22/12
Χέρενφεν-Φίτεσε (19:45)
Ντεν Χάαγκ-Ναϊμέγκεν (20:45)
Χέρακλες-Τσβόλε
Μπρέντα-Αϊντχόφεν (21:45)

Κυριακή 23/12
Ουτρέχτη-Άγιαξ (13:30)
Βάαλβαϊκ-Βίλεμ
Φέγενορντ-Γκρόνιγκεν (15:30)
Φένλο-Ρόντα (17:30)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: