Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν υπάρχει πρόταση για Σκόνδρα»

Το hot όνομα αυτή την εποχή στον Ατρόμητο, είναι του Γιάννη Σκόνδρα. Ο νεαρός άσος, έχει «τραβήξει» τα βλέμματα πολλών συλλόγων, όμως όπως τονίζεται από επίσημα χείλη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

«Δεν υπάρχει πρόταση για Σκόνδρα»
Από την εγχώρια αγορά το όνομα του Σκόνδρα «έπαιξε» πολύ για τον Ολυμπιακό, με σχεδόν καθημερινές αναφορές στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ. Μάλιστα, πολλοί συνέδεαν την περίπτωση του αρχηγού του Ατρόμητου με την έκβαση της υπόθεσης του Βασίλη Τοροσίδη.

Σε περίπτωση που ο «Τόρο» δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του (εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι), τότε ο Σκόνδρας θα ήταν το νούμερο ένα στην σχετική λίστα, κάτι που φυσικά, παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως για τον παίκτη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα το Βέλγιο. Μάλιστα, γίνεται λόγος για «μάχη» ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ.

Μέχρι στιγμής, το μόνο δεδομένο, είναι αυτό που λένε στον Ατρόμητο, πως επίσημη πρόταση για τον παίκτη δεν υπάρχει. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης παραμένει στην ομάδα, κάτι το οποίο θέλει και ο ίδιος. Εξάλλου, ο νεαρός άσος, δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό, για να συνεχίσει την καριέρα του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: