Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η Αγγλία… δεν ξέρει από γιορτές!!

Για τους περισσότερους, η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ημέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης. Όχι όμως για τους ποδοσφαιριστές στην Αγγλία!

Η Αγγλία… δεν ξέρει από γιορτές!
Από αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει ο μίνι – μαραθώνιος τεσσάρων αγωνιστικών σε 10 μέρες. Η 18η «στροφή» της Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει δοκιμασία στο «Liberty Stadium» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αντιμετωπίζει τη Σουόνσι του «τρελού», Μίτσου. Αντίθετα, η Σίτι φιλοξενεί τη Ρέντινγκ σε ένα παιχνίδι που στη θεωρία, δείχνει εύκολο για τους «πολίτες».

Στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα επιστρέφει και η Τσέλσι μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, στην Ιαπωνία. Οι «μπλε» του Λονδίνου, μετά την «πεντάρα» επί της Λιντς, μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ, υποδέχονται την Άστον Βίλα και θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Δηλαδή με νίκη.

Στην έδρα της πάντα επικίνδυνης μπροστά στο κοινό της, Γουίγκαν, θα ταξιδέψει η Άρσεναλ που μετά τη νίκη επί της Ρέντινγκ, την περασμένη Δευτέρα, έφτασε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε κλίμα ευφορίας για την ανανέωση του Στέρλινγκ, αφήνοντας για τον Φεβρουάριο τις… σκοτούρες για την κλήρωση με τη Ζενίτ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, η Λίβερπουλ κοντράρεται με τη Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη στο «Άνφιλντ».

Δύσκολη αποστολή για την ΚΠΡ που μετά την πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν, την προηγούμενη αγωνιστική, καλείται να φύγει αήττητη από το «St. James’s Park» και την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ. Τη Στόουκ αντιμετωπίζει στο Λονδίνο, η Τότεναμ.

Αναλυτικά η 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:

Σάββατο 22/12 (17:00)

Γουίγκαν – Άρσεναλ (14:45)
Μάντσεστερ Σίτι – Ρέντινγκ
Νιούκαστλ – ΚΠΡ
Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ
Τότεναμ – Στόουκ
Γουέστ Μπρομ – Νόριτς
Γουέστ Χαμ – Έβερτον
Λίβερπουλ – Φούλαμ (19:00)

Κυριακή 23/12

Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Τσέλσι – Άστον Βίλα (18:00)

Η επόμενη (19η) αγωνιστική:

Τετάρτη 26/12

Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι (17:00)
Ρέντινγκ-Σουόνσι
ΚΠΡ-Γουέστ Μπρομ
Νόριτς-Τσέλσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ
Φούλαμ-Σαουθάμπτον
Έβερτον-Γουίγκαν
Άστον Βίλα-Τότεναμ (19:30)
Στόουκ-Λίβερπουλ (21:45)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: