Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Πώς θα καλυφθεί το κενό του Αγκάνθο;

Χωρίς τον Νταβίντ Αγκάνθο αναμένεται να παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στον επαναληπτικό με την Καλλιθέα (23/12, 20:00) όπως είναι γνωστό από την Παρασκευή (21/12).
Η μαγνητική που έκανε o Ισπανός επιθετικός το απόγευμα της Πέμπτης (20/12) μπορεί να μην έδειξε κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Έτσι, και από τη στιγμή που δεν έχει προπονηθεί καθόλου όλη την εβδομάδα, ο Αλκαράθ αποφάσισε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι, ώστε και με την διακοπή που ακολουθεί, να είναι έτοιμος για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (06/01, 17:15) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Η απουσία του Αγκάνθο όπως είναι φυσικό διαφοροποιεί τα πλάνα του Ανδαλουσιανού τεχνικού για τον αγώνα με την Καλλιθέα, με τα σενάρια που υπάρχουν να είναι δύο. Να επωμιστεί το βάρος της επίθεσης ο Γιαννιώτας, έχοντας ως παρτενέρ έναν εκ των Αγγελούδη και Τριανταφυλλάκου ή να αγωνιστούν οι δυο τελευταίοι στο βασικό σχήμα και να μείνει στον πάγκο ο Γιαννιώτας, κάτι που δοκίμασε επίσης στην προπόνηση της Παρασκευής ο Αλκαράθ.
Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, με τον Βελλίδη να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, τους Καζναφέρη και Μαργαρίτη στα άκρα της άμυνας και τους ο Πουλίδο- Γιαννίτση στα στόπερ. Ο Κοέλιο με τον Παπαστεριανό θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Σουνά και Καραγιάννη στα άκρα της επίθεσης.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: