Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η πρόκληση της Πάτρας!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όσα έγιναν στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός και την επίδειξη δύναμης από τους «ερυθρόλευκους» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Εχει ο Παναθηναϊκός τα χάλια του και τα μεγάλα λάθη που γίνονται εξωαγωνιστικά, αλλά ρε παιδί μου θες να αγιάσεις και δεν μπορείς. Θες να ασχοληθείς μόνο με την ομάδα σου, αλλά με αυτά που βλέπεις να γίνονται σε ματς του Ολυμπιακού βγαίνεις από τα ρούχα σου. Στην Πάτρα έγινε ένα στήσιμο, από αυτά που λέμε, ότι « δεν κερδίζεις ότι και να κάνεις». Εστειλαν ένα κομάντο και έκανε το άσπρο-μαύρο . Ολόκληρος Ολυμπιακός με τους βασικούς μέσα(για να μην ακούω παραμύθια, έπαιζαν Γκρέκο, Μήτρογλου, Φουστέρ, Μασάντο, Χολέμπας, Κοντρέρας) και …ξεφτιλίστηκε για να μην χάσει(μέχρι λίγο πριν το τέλος που διακόπηκε το ματς ) κόντρα σε ομάδα Β’Εθνικής. Και μην αρχίζετε να γράφετε από κάτω ότι ο Παναθηναϊκός ξεφτιλίστηκε από την Βέροια και άλλα τέτοια. Ναι ο Παναθηναϊκός ξεφτιλίστηκε , έχασε από την Βέροια , τα γράψαμε τα είπαμε, τα τονίσαμε.
Ο Παναθηναϊκός πήρε στην Βέροια ότι του αναλογούσε.Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ακόμα και σε ένα ματς που την πρόκριση μάλλον θα την έπαιρνε απαγορεύεται να χάσει. Η ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα της Παναχαικής είναι στο 39 και ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ των Πατρινών, στο 54 και ενώ το 1-0 παραμένει κόβεται με ανύπαρκτο οφ-σάιντ παίκτης της Παναχαϊκής, που έφευγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία. Και μετά το 1-1, που η πρόκριση είχε κριθεί ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτι που έβγαζε μάτια στην Παναχαϊκή στο 65 . Είναι φανερό , ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε επίδειξη δύναμης από τον Μαρινάκη.
Πρέπει, όμως, να σας πω, ότι υπάρχουν πολλοί υγιείς φίλοι του Ολυμπιακού, που δεν το γουστάρουν αυτό που γίνεται. Να τι μου είπε ένας φίλος μου, άρρωστος Ολυμπιακός χθες: «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται τέτοια επίδειξη δύναμης από τον Μαρινάκη. Την καλύτερη ομάδα, μακράν από όλους έχουμε , το πρωτάθλημα το έχουμε πάρει τι θα γινόταν αν χάναμε από την Παναχαϊκή; Επρεπε να φάμε τέσσερα γκολ , για να αποκλειστούμε.
Τι θα γινόταν δηλαδή αν ο διαιτητής έπαιζε 50-50 σε αυτό το ματς; Ειλικρινά θα προτιμούσα να χάναμε στην Πάτρα, παρά αυτό που έγινε και στο τέλος το ματς διακόπηκε». Και όχι μόνο αυτά, που είπε ο φίλος μου και λένε και αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά έχεις και την άλλη μέρα να γίνεται το άσπρο-μαύρο. Είσαι Ολυμπιακός ρε αδερφέ και παίζεις με την Παναχαϊκή. Βγες και πες ότι στο ματς αυτό είσαι τραγικός και για να μην χάσεις (μέχρι λίγο πριν το τέλος που διακόπηκε το ματς)χρειάστηκε ένα κομάντο. Μην λες ότι ο διαιτητής δεν σε ευνόησε, διότι στο τέλος οι πρώτοι που θα ξεσηκωθούν είναι οι υγιείς φίλοι του Ολυμπιακού. Μιλάμε για ..πρόκληση πλέον. Ελεος....
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: