Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Τι θα κάνει ο Ρότσα και το ...κράτος εν κράτει!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο sportdog για την σκιά που έμεινε στην σχέση Ρότσα – Αλαφούζου και τα «πράσινα» συμβόλαια, αλλά και για τα επεισόδια της Πάτρας.
Αρχίζουν οι επαφές με παίκτες και μάνατζερ για τις λύσεις των συμβολαίων, λέει το ρεπορτάζ στον Παναθηναϊκό. Εκεί είναι το δύσκολο. Πως θα λυθούν τα συμβόλαια; Με τι χρήματα; Ποια ομάδα, π.χ θα βρει ο Φορναρόλι, για να δεχθεί να σπάσει το τριετές κλειστό συμβόλαιό του με 350.000 ευρώ ετήσιες καθαρές αποδοχές. Αλλο τα λόγια και άλλο οι πράξεις.
 
Ο Ρότσα έμεινε μεν μετά τα τελευταία γεγονότα, αλλά η σκιά έμεινε. Ο ίδιος ήξερε ότι ήταν επισφαλής η θέση του μετά τα όσα είπε στον αγώνα με την Προοδευτική. Ξέρει, ότι μπορεί να του ζητηθεί κάποιοι παίκτες να μείνουν εκτός ομάδας, αν μέχρι τον Γενάρη δεν έχουν δεχθεί να λύσουν το συμβόλαιό τους, έτσι ώστε να πάρουν το μήνυμα ότι δεν υπολογίζονται. Εκεί τι θα κάνει ; Θα το δεχθεί; Για αυτό εγώ λέω ότι τα σύννεφα στις σχέσεις Ρότσα, διοίκησης παραμένουν και ανάλογα με τις αποφάσεις σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα θα κριθεί το μέλλον της συνεργασίας.
Ρόλο για την παραμονή του Ρότσα έπαιξαν και οι κραυγές του κόσμου του Παναθηναϊκού μόλις έγινε γνωστό μετά τον αγώνα με την Προοδευτική, ότι μπορεί να φύγει. Και ο Αλαφούζος υπολογίζει τις αντιδράσεις του κόσμου.
 
Μέσα σε όλα τα δικά μας ξεχαστήκαμε και δεν κάναμε αναφορά στα όργια της Πάτρας, εντός και εκτός γηπέδου. Η Παναχαϊκή σφάχτηκε για να μην κερδίσει, από το φύλλο αγώνα εξαφανίστηκαν τα επεισόδια, που συμμετείχαν και .....οπαδοί του Ολυμπιακού μαζί με τους οπαδούς της Παναχαικής και το παιχνίδι διεκόπη σε βάρος της Πατρινής ομάδας.
 
Κουβέντα, όμως, για τους οπαδούς του Ολυμπιακου..... Είναι αυτό που λέμε κράτος εν κράτει. Ο,τι θέλει και ότι γουστάρει κάνει ο άλλος και εμείς τσακωνόμαστε μεταξύ μας...
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: