Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Θέλει να αποδείξει την αξία του ο Μπενίτεθ!!

Αβέβαιο χαρακτήρισε το μέλλον του στον πάγκο της Τσέλσι ο Ράφα Μπενίτεθ.

Θέλει να αποδείξει την αξία του ο Μπενίτεθ
Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα πείσει τους φιλάθλους των «μπλε» για την αξία του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μετακομίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Ο Μπενίτεθ ανέλαβε τα ηνία των «μπλε» μετά την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο το Νοέμβριο, υπογράφοντας συμβόλαιο, το οποίο τον δεσμεύει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι οπαδοί της ομάδας του «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν τον υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με τον Ισπανό προπονητής να δηλώνει ότι είναι ζήτημα χρόνου να πείσει τους φίλους της ομάδας για την αξία του.

«Ήρθα στην Τσέλσι γιατί θεώρησα ότι ήταν μία πολύ καλή εναλλακτική. Όσον αφορά το μέλλον μου, η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω όσα έχουν δημοσιευτεί για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν πρέπει να πω κάτι σίγουρο στη δεδομένη φάση. Μιλάμε για ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι μεγάλη πρόκληση το να προσπαθείς για να κάνει η ομάδα σου καλές εμφανίσεις και να σημειώνει νίκες. Με αυτόν τον τρόπο είναι και πολύ πιο εύκολο να πείσεις τους δύσπιστους», επεσήμανε αρχικά ο 52χρονος τεχνικός, με δηλώσεις του στον ισπανικό σταθμό «Onda Cero», για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Μερικές φορές δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου τα σχόλια και τα συνθήματα των οπαδών στην εξέδρα. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εκτός αγωνιστικού χώρου. Όπως και να έχει ποτέ δεν δήλωσα ότι δεν θα ήθελα να προπονήσω μία ομάδα σαν την Τσέλσι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: