Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Κανείς μόνος του δεν μπορεί»

Ευπρόσδεκτο χαρακτήρισε το βραβείο του ΜVP της 9ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών ο Κώστας Χαραλαμπίδης, προσθέτοντας ωστόσο πως «κανείς δεν μπορεί μόνος του».

«Κανείς μόνος του δεν μπορεί»
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης του ΠΑΟΚ, μοιράστηκε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της ένατη αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον Δημήτρη Διαμαντίδη συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά» δήλωσε χαρούμενος για τη διάκρισή του τονίζοντας ωστόσο ότι η καλή εμφάνιση της ομάδας του είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και στη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Χαραλαμπίδης στο site του ΕΣΑΚΕ

Για την ανάδειξή του σε MVP της 9ης αγωνιστικής: «Αυτά τα βραβεία είναι πάντα ευπρόσδεκτα, γιατί αναδεικνύουν και την προσπάθεια που κάνει ένας παίκτης, αλλά πολύ περισσότερο την συνεργασία και την βοήθεια που έρχεται από την ομαδική δουλειά. Κανείς μόνος του δεν μπορεί. Αυτή την φορά μάλιστα, πέρα από την χαρά που έχω γιατί επρόκειτο για τη νίκη της ομάδας σε ένα παιχνίδι που φαινόταν στον πολύ κόσμο εύκολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν, χαίρομαι γιατί μοιραζόμαστε μαζί με τον Δημήτρη τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα τελειώνει καλά το 2012. Με καλό ρυθμό, με ένα σημαντικό και εντυπωσιακό σερί, με καλό απολογισμό και ψηλά στη βαθμολογία. Νομίζω ότι είναι αποτέλεσμα δουλειάς και σκληρής προσπάθειας την οποία έχουμε ήδη κάνει και επειδή ξέρω τι ομάδα είμαστε, είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Να είμαστε μόνο υγιείς για να μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τη νέα χρονιά: «Μέρες που είναι, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και καλή δύναμη. Ειδικά για τους φίλους του μπάσκετ, να στηρίζουν με όμορφο τρόπο το αγαπημένο μας άθλημα κι εμείς να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Και για την δική του ομάδα, τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους μας, να είμαστε πιο κοντά το 2013, να απολαμβάνουμε κάθε επιτυχία και να βγαίνουμε πάντα πιο δυνατοί από τις δύσκολες στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: