Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλη μου «Κυρία»!! (video)

Και πώς να χάσει το τίτλο όταν παίρνει τέτοιες νίκες; Η Γιουβέντους αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, απέδρασε στο φινάλε από την έδρα της Κάλιαρι με 3-1 και άφησε τους διεκδικητές του τίτλου ξερούς!

Μεγάλη μου «Κυρία»! (video)
Οι «μπιανκονέρι» προέρχονταν από το πολύ άνετο τρίποντο κόντρα στην Αταλάντα και ήθελαν να αυξήσουν με ακόμα τρεις βαθμούς τη διαφορά τους από τη δεύτερη Ίντερ.

Η ομάδα της Σαρδηνίας είναι προς τον… πάτο της βαθμολογίας και μπήκε στον αγώνα «μασώντας σίδερα». Στο 15’ ο Πινίλα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους με εκτέλεση πέναλτι και τα «ζόρια» για τη Γιουβέντους ήρθαν. Τα λεπτά περνούσαν και το γκολ δεν ερχόταν για την ομάδα του Κόντε.

Στο 65’ αποβλήθηκε ο Αστόρι, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες και φαίνεται πως σε εκείνο το σημείο η «Γιούβε» αφυπνίστηκε. Αν και στο 72’ ο Βιδάλ έστειλε τη μπάλα στα… περιστέρια από την άσπρη βούλα, τρία λεπτά αργότερα ο Μάτρι ισοφάρισε σε 1-1.

Και ενώ φαινόταν πως θα χάσει δύο βαθμούς, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι ο διεθνής επιθετικός ήρθε σαν… από μηχανής Θεός και έκανε το 2-1! Το «κερασάκι στη τούρτα» έβαλε ο Βούτσινιτς στο 90+6’ για το τελικό 3-1, με τη «μεγάλη κυρία» να παίρνει τρεις σπουδαίους βαθμούς, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και να αφήνει τους έτερους διεκδικητές του τίτλου… τάβλα!



szólj hozzá: Cagliari vs Juventus 1.3 GOALS HIGHLIGHTS


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 21/12
Πεσκάρα - Κατάνια 2-1
(23’ Τσέλικ, 90+4’ Τόνι – 35’ Μπαριέντος)

Κάλιαρι - Γιουβέντους 1-3
(15' πεν. Πινίλα - 75', 90+2 Μάτρι, 90+6' Βούτσινιτς)

Σάββατο 22/12

Ίντερ - Τζένοα (13:30)
Αταλάντα - Ουντινέζε (16:00)
Μπολόνια - Πάρμα
Παλέρμο - Φιορεντίνα
Σαμπντόρια - Λάτσιο
Σιένα - Νάπολι
Τορίνο - Κιέβο
Ρόμα - Μίλαν (21:45)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: