Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Να κλείσει καλά τη χρονιά!!

Τελευταίο παιχνίδι για το 2012 για τον Ατρόμητο, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «κυανόλευκοι», στη ρεβάνς του 1-1, πάνε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να κλείσει καλά τη χρονιά
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μπάγεβιτς, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Έτσι δεν αποκλείεται η ενδεκάδα να μην έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτή που έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός έμειναν μόνο οι Σουμπίνιο και Ταυλαρίδης.

Οι 19 παίκτες που θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Καλλέργης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπέλιτς, Γκαρσία, Κούτσι, Αθανασίου, Επστάιν.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια: «Το Σάββατο, οι ώρες λειτουργίας του Γραφείου Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι από τις 12.00 μέχρι τις 17.00. Από τις 18.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 20.00 η πώληση των εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

10 ευρώ στη Θύρα 7.
15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.
30 ευρώ στη Θύρα 3.
10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.

Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καλεί τους φιλάθλους του Περιστερίου να στηρίξουν την ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι του 2012!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: