Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Νίκες μακριά από το Ολίμπικο ζήτησε ο Πέτκοβιτς!!

Οι εκτός έδρας νίκες είναι αυτές που κάνουν μια ομάδα μεγάλη και της επιτρέπουν να πρωταγωνιστεί, είναι το μήνυμα όσων είπε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς πριν το ματς της Λάτσιο με τη Σαμπντόρια.

Νίκες μακριά από το Ολίμπικο ζήτησε ο Πέτκοβιτς
Έχει να κερδίσει σε εκτός έδρας αγώνα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε επικρατήσει της Πεσκάρα. Η Λάτσιο, αν θέλει να τερματίσει σε υψηλή θέση στη βαθμολογία, πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και μακριά από το Ολίμπικο, σύμφωνα με τον προπονητή της Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

«Αν είσαι φιλόδοξη ομάδα και θέλεις να πρωταγωνιστείς, πρέπει να κερδίζεις εκτός έδρας. Εμείς είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να τερματίσουμε σε μια πολύ ψηλή θέση, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε και μακριά από το σπίτι μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Βόσνιου τεχνικού.

Αντιμετωπίζετε τη Σαμπντόρια, η οποία μόλις άλλαξε προπονητή. Πόσο θα επηρεάσει το παιχνίδι το γεγονός αυτό; «Οι ομάδες του Ντέλιο Ρόσι παίζουν καλό ποδόσφαιρο και καταφέρνουν να φτάνουν στους στόχους τους. Το ίδιο θεωρώ πως θα κάνει και η Σαμπντόρια. Αλλά δεν νομίζω πως ο Ρόσι είχε το χρόνο για να περάσει τις ιδέες του στη νέα του ομάδα. Αυτό που μπορεί να μας δυσκολέψει είναι ο ενθουσιασμός των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα θέλουν να δείξουν γρήγορα τις δυνατότητές τους στον νέο τους τεχνικό. Αν εμείς είμαστε προσηλωμένοι και σωστοί στις επιλογές μας, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αρκεί να μην αιφνιδιαστούμε από το σύστημα που θα ακολουθήσουν. Μπορεί ακόμα και να αλλάξουν πολλά συστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να παίξουμε όπως μπορούμε», εκτιμά ο Πέτκοβιτς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: