Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Λήστεψαν τον Μπεχράμι!!

Θύμα ληστείας έπεσε ο Βαλόν Μπεχράμι. Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι αναγκάστηκε να δώσει το πολυτελές ρολόι του υπό την απειλή όπλου, ενώ βρισκόταν σε κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Λήστεψαν τον Μπεχράμι
Πριν λίγο καιρό ήταν η σύζυγος του Έντινσον Καβάνι που έπεσε θύμα ληστείας, λίγο έξω από το Σαν Πάολο. Την Πέμπτη το βράδυ το σκηνικό επαναλήφθηκε, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Βαλόν Μπεχράμι, ο οποίος ληστεύθηκε από δύο νεαρούς, τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του σε κεντρική, πολυσύχναστη λεωφόρο της Νάπολης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι στην Αστυνομία, τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του στην οδό «Ριβιέρα Ντι Κιάια», τον πλησίασαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή και με την απειλή όπλου, του ζήτησαν να τους δώσει το πολυτελές ρολόι του. Ο Μπεχράμι, όπως ήταν φυσικό, συμμορφώθηκε στις απαιτήσεις των ληστών, οι οποίοι εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Ο ίδιος ο παίκτης ήταν τρομοκρατημένος μετά το περιστατικό και επαναλάμβανε πως αισθάνεται τυχερός που δεν υπήρξε κάποια, διαφορετική, κατάληξη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: