Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Νέο συμβόλαιο σε Γιαννιώτα

Στις προθέσεις και της νέας διοίκησης του Άρη είναι να καλέσει τον Γιάννη Γιαννιώτα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Νέο συμβόλαιο σε Γιαννιώτα
Έτοιμη να καλέσει τον Γιάννη Γιαννιώτα και να του προτείνει ανανέωση συμβολαίου παρουσιάζεται η νέα διοικούσα επιτροπή του Άρη.

Το συμβόλαιο του 19χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2014, όμως οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τον «δέσουν» από τη στιγμή που αρκετές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν από μηδενική βάση, αφού τον νεαρό ποδοσφαιριστή είχε προσεγγίσει και η προηγούμενη διοίκηση το καλοκαίρι και δεν κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή».

Η πρόσφατη αλλαγή μάνατζερ (τον εκπροσωπεί πλέον ο Πολ Κουτσουλιάκος) προφανώς και έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα στην υπόθεση και οι παράγοντες του συλλόγου θέλουν να πληροφορηθούν τις προθέσεις τόσο του ίδιου όσο και του παίκτη.

Αυτό που προβληματίζει τη νέα διοικούσα επιτροπή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του νεαρού που είναι μόλις 150.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι αν μια ομάδα από το εξωτερικό πάρει τη συγκατάθεσή του.

Ο Γιαννιώτας αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Άρη και για αυτό τον λόγο δεν θέλουν να τον χάσουν, προσφέροντάς του ένα νέο συμβόλαιο και θα τοποθετηθεί ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ (ίδια με αυτή που έχει ο Σουνάς, για παράδειγμα). novasport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: