Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Περιμένει απαντήσεις ο Ματζάρι!!

Την ελπίδα πως στον αγώνα με τη Σιένα θα δει μία διαφορετική Νάπολι εξέφρασε ο Βάλτερ Ματζάρι, θεωρώντας πως κατάφερε να εντοπίσει τα προβλήματα που κόστισαν στην ομάδα στα τελευταία ματς.

Περιμένει απαντήσεις ο Ματζάρι
Πριν από 15 μέρες ήταν για όλους η ομάδα που θα μπορούσε να προβληματίσει τη Γιουβέντους. Ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να καταδιώξει μέχρι το τέλος τη «Μεγάλη Κυρία» και να της αμφισβητήσει τα πρωτεία. Πριν 15 μέρες…

Σήμερα η Νάπολι μοιάζει με πληγωμένο θηρίο. Ηττήθηκε από την Ίντερ και την επόμενη αγωνιστική από την Μπολόνια στη έδρα της. Αμέσως μετά της αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί, λόγω της εμπλοκής των ποδοσφαιριστών της Καναβάρο και Γκράβα στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ενώ οι εν λόγω παίκτες τιμωρήθηκαν με 9 μήνες αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Για να ολοκληρωθεί το… καταστροφικό δεκαπενθήμερο, ήρθε η νέα ήττα από τη Μπολόνια και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Βάλτερ Ματζάρι, πάντως, μοιάζει πολύ δυνατός για να… λυγίσει από τα προβλήματα. Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε πριν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στη Σιένα. «Χρόνος για να προπονηθούμε δεν υπάρχει, οπότε φρόντισα να παρέμβω στην ψυχολογία των παικτών μου. Καθίσαμε και συζητήσαμε, αναλύοντας τη δύσκολη περίοδο στην οποία βρισκόμαστε. Πιστεύω πως βρήκαμε την απάντηση στα ερωτήματα που μας απασχολούσαν. Αλλά αυτό θα το επιβεβαιώσω στο παιχνίδι με τη Σιένα. Εκεί θα δω αν αυτά που είπαμε, τα εννοούσαμε», ήταν τα λόγια του Ματζάρι.

Είναι αυτή η πιο δύσκολη περίοδός σας από τη μέρα που αναλάβατε τη Νάπολι; «Θεωρώ πως έχω περάσει και πιο δύσκολες περιόδους. Αλλά ας δούμε τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων μας. Η ομάδα έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από πέρσι, οπότε η πορεία μας είναι καλύτερη. Αν η Γιουβέντους, αλλά και οι άλλοι, τρέχουν τόσο γρήγορα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ, είναι πως μέχρι το τέλος εγώ και οι παίκτες μου θα δώσουμε και την ψυχή μας για να δούμε τη Νάπολι ψηλά», υποσχέθηκε ο προπονητής των «παρτενοπέι».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: