Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσό στην κωλοτούμπα ο Αλαφούζος!!

Ο Γιώργος Μύρτσος συμβουλεύει στα ποντιακά τον Ολυμπιακό για Λεβάντε, παραδέχεται τον Ιβάν τον τρομερό, φοβάται ότι ο Παναθηναϊκός θα καταντήσει ΑΕΚ και κάνει έκκληση να επιστρέψει ο πρίγκιπας στο φανάρι του Αγίου Παντελεήμονα.
"Ολυμπιακέ άκου τους Πόντιους"
Απορώ με όσους λένε ότι η κλήρωση του Ολυμπιακού στο Europa League ήταν εύκολη. Πως είναι εύκολη όταν η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ανύπαρκτη. Εδώ ο Ολυμπιακός κατάφερε με νύχια και με δόντια να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Παναχαϊκή.
Σίγουρα το Λεβάντε δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ισπανικές ομάδες. Αλλά δεν παύει να συμμετέχει σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εύκολη την κλήρωση θα την κάνει μόνο ο Ολυμπιακός. Γιατί εδώ στην Ελλάδα συνηθίζουμε να είμαστε πανηγυρτζήδες Πανηγυρίζουμε πριν αρχίσει η γιορτή. Οι Πόντιοι λένε μια σοφή παροιμία που πρέπει να λάβει υπόψιν ο Ολυμπιακός: «Πρώτα όβασον κι επεκεί κακάντζον». Δηλαδή πρώτα κάνε το αυγό και μετά κάνε ...κοκοκό (όπως η κότα).
Το Λεβάντε δεν παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, δεν πιέζει μπροστά ούτε σε κλείνει στα 3/5 του γηπέδου. Είναι ομάδα κλέφτρα. Θα περιμένει πίσω τον Ολυμπιακό, θα του δώσει χώρο και όταν τον βρει... ξεβράκωτο πίσω θα τον χτυπήσει στην κόντρα.
Προσωπικά, εύχομαι να περάσει ο Ολυμπιακός. Θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή. Εγώ τις ελληνικές ομάδες τις φοβάμαι στην Ευρώπη. Η εικόνα τους στην Ευρώπη δεν με πείθει. Τις βλέπεις, δεν έχουν ρυθμό καθόλου και σε κάνουν να βαριέσαι.
Βάση ονόματος, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Αν βγεις στην Ευρώπη θα αναρωτηθούνε «ποια Λεβάντε»; Αλλά πρέπει να το αποδείξει ο Ολυμπιακός. Είσαι καλύτερος; Απόδειξέ το στο γήπεδο. Και φυσικά δεν πρέπει να κοιμηθεί ο μπαρμπαστρουμφ του πάγκου, κάνοντας αλλαγές στο 80'.
Περιουσιακό στοιχείο ο “Φέτφα”
Μαθαίνω ότι ο στρουμφ θα δώσει ευκαιρία στον Φετφατζίδη. Με τι ψυχολογία θα μπει να παίξει το παιδάκι, όταν την προηγούμενη εβδομάδα προοριζόταν για δανεικός στους πεθαμένους, την ΑΕΚ και τον Άρη; Προσωπικά πιστεύω ότι η ευκαιρία που του δίνεται είναι κατόπιν προεδρικής εντολής. Για τον Μαρινάκη ο “Φέτφα” είναι περιουσιακό στοιχείο και θέλει να τον διαφυλάξει. Οπότε είναιλάθος που δεν πήρε ευκαιρίες ο Φετφατζίδης για να αναδειχθεί. Σε λίγο πρέπει να δώσουν ευκαιρίες στον Τάτο και τον Βλαχοδήμο. Η ευκαιρία δεν είναι παιχνίδι, αλλά σύνολο αγώνων. Δεν μπορεί ο Φέτφα να είναι στην Εθνική το καλοκαίρι και να μην παίζει στον Ολυμπιακό.
''Κάλυψε τους 'ακάλυπτους' ο Ιβάν''
Στον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης αναδείχτηκε Ιβάν ο τρομερός. Τους ξεβράκωσε όλους στη Γενική Συνέλευση και κάλυψε όλους τους “ακάλυπτους”. Οι ακάλυπτοι είναι οι Γούμενος, Βιολίδης, Βρύζας και Ζαγοράκης. Μεγάλη πλάκα τους έκανε...
''Λυπάμαι την ΑΕΚ''
Λυπάμαι πολύ για τη μεγάλη ΑΕΚ. Την έπαιξα πολλές φορές αντίπαλος. Έτρεφα συναισθήματα για αυτόν τον σύλλογο, ο οποίος μετά τον τεράστιο Μελισσανίδη, διοικείται από νάνους, οι οποίοι δεν έχουν τσίπα μέσα τους και την καταστρέφουν. Οι μεροκαματιάρηδες οπαδοί της ΑΕΚ μάζεψαν χρήματα για να πληρώσουν τους παίκτες και αυτοί συνεχίζουν να διασύρουν τον σύλλογο.
''Όσα βάλει ο πρίγκιπας, θα βάλω και εγώ!''
Φοβάμαι μην πάθει το ίδιο και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τους μόνους πρίγκιπες που ξέρω εγώ στη ζωή μου είναι αυτοί των παραμυθιών που διαβάζω στις κόρες μου. Αφήνω σε εσάς να φανταστείτε τι σόι πρίγκιπας είναι αυτός με ιπποκόμο τον Τσάκα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι Πακιστανός που πουλάει χαρτομάντηλα και γυαλίζει παρ μπριζ σε ένα φανάρι εδώ στον Αγ. Παντελεήμονα της Θεσσαλονίκης. Αν τον βρείτε στείλτε τον πίσω γιατί μας λείπει.
Λέει ο πρίγκιψ θα βάλει 28 εκατ. Ευρώ για αρχή, θα φτιάξει και γήπεδα. Σε λίγο θα φέρει και θάλασσα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ελλάδα είναι εδώ. Ό,τι δηλώσεις είσαι. Όπως ο Στουρνάρας που δηλώνει Υπουργός. Άρα γιατί ο πρίγκιπας να μην έχει να διαθέσει τόσα φράγκα; Όσα βάλει ο πρίγκιπας στον ΠΑΟ, άλλα τόσα θα βάλω και εγώ.
Συναγωνίζεται Μελισσανίδη ο Αλαφούζος
Θα αφήσω για το τέλος τις κωλοτούμπες του Αλαφούζου για τη μαύρη λίστα και Ρότσα. Αλλιώς τα σχεδίαζε και μετά έλεγε «δεν τα είπα έτσι». Ο κορυφαίος αθλητής της κυβίστησης ήταν ο Ιωάννης ο Μελισσανίδης. Απ' ότι φαίνεται βρήκε ανταγωνιστή αφού ο Αλαφούζος πάει για το χρυσό.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: