Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Άλλες φορές λέγαμε πόσα θα φάμε…»

Καμία σχέση δεν έχει η τωρινή ΑΕΚ με εκείνη του ένδοξου παρελθόντος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γελαδάρης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Άλλες φορές λέγαμε πόσα θα φάμε…»
Στην κατακόρυφη πτώση της ποιότητας της ΑΕΚ στάθηκε ο Δημήτρης Γελαδάρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Παλιά λέγαμε να μην ακούσουμε τον ύμνο της για τα γκολ που δεχόμασταν…», τόνισε ο έμπειρος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει να υποτιμάει κανείς την ομάδα μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γελαδάρης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για το μέλλον του, αφού αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο περίπου είκοσι χρόνια

«Θα συνεχίσουμε… (γέλια) Αγαπάω αυτό που κάνω και δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Ξεκίνησα από τους Πόντιους Βέροιας και συνεχίζω μέχρι σήμερα».

Για το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ

«Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχα αγωνιστεί, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με 1-0. Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε έξυπνα και φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχει νεαρά παιδιά στη σύνθεσή της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί οι παίκτες με δουλειά και προσπάθεια δεν θα πάνε ψηλότερα την ομάδα».

Για τους νεαρούς παίκτες των «κιτρινόμαυρων»

«Φαίνεται η απειρία τους. Τα παιδιά όσο περνούσε ο χρόνος ήταν εις βάρος του. Στη δική μας ομάδα υπάρχουν αρκετοί έμπειροι και αυτό μέτρησε υπέρ μας. Αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν στην ΑΕΚ».

Για τις σκέψεις που έκανε πριν αντιμετωπίσουν με την Ένωση

«Η ΑΕΚ έχει ιστορία, μεγάλο όνομα και όταν ερχόμασταν παλιά να την αντιμετωπίσουμε το σκεφτόμασταν πολύ καιρό πριν. Όταν ερχόμουν με τον Εθνικό λέγαμε να μην ακούσουμε τον ύμνο της ΑΕΚ για τα γκολ που δεχόμασταν. Το φετινό ρόστερ έχει νεαρά παιδιά, πρόκειται ένα νέο ξεκίνημα και έρχεσαι να παίξεις με μία ισάξια ομάδα. Δεν θέλω να μειώσω το μέγεθος της ομάδας. Εύχομαι στην πορεία να αλλάξουν τα πράγματα. Είναι κρίμα να μην έχει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας».

Για τη φετινή πορεία της Καβάλας

«Η αλήθεια χάσαμε έδαφος απέναντι στην Δόξα και δίκαια χάσαμε το παιχνίδι. Έχει ακόμα 25 παιχνίδια και θα γίνει μάχη για την άνοδο. Δεν πρέπει να υποτιμάει κανείς την ομάδα της Καβάλας. Έχει πολύ δρόμο μπροστά το πρωτάθλημα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και αρκετά παιχνίδια είναι αμφίρροπα».

Για τους παίκτες της μακεδονικής ομάδας

«Ο Αναστασόπουλος, ο Μαραγκός, ο Τριποτσέρης και ο Μπρατσιάνι είναι νεαροί σε ηλικία, όμως είναι πολύ καλοί, έχουν χαρακτήρα επαγγελματιών και μπορούν στο μέλλον να σταθούν επάξια στις μεγάλες ομάδες».

Για τις διαφορές της Football League με την Super League

«Άμα παρατηρήσετε κάποιες ομάδες η Νίκη Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα είναι πολύ ενισχυμένες. Όντως, έχει κατέβει το επίπεδο της πρώτης κατηγορίας. Πρέπει, όμως, όλοι που είμαστε στο χώρο να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας».

Για την καθυστέρηση του αγώνα

«Η καθυστέρηση οφείλεται σε θέμα χρημάτων. Εμείς είχαμε βγει για ζέσταμα για περίπου είκοσι λεπτά και κάναμε ασκήσεις μέσα στα αποδυτήρια. Συνέχεια λέμε και λέμε, αλλά τίποτα… Ας ελπίσουμε τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία και τα υπόλοιπα έρχονται». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: