Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Μπηχτή του Μουρίνιο σε Μπενίτεθ

Τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» ο Ράφα Μπενίτεθ, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται ότι έχει αντίθετη άποψη…

Μπηχτή του Μουρίνιο σε Μπενίτεθ
Μία παλιά κόντρα επανέφερε στο προσκήνιο ο Ζοσέ Μουρίνιο, σε δηλώσεις που έκανε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του αποψινού αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μάλαγα.

Στο «στόχαστρο» του Πορτογάλου ήρθε ξανά ο Ράφα Μπενίτεθ, με τον οποίο ήταν σε διαμάχη την περίοδο που ήταν προπονητής της Τσέλσι.

Το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί ότι ο υπηρεσιακός τεχνικός των «μπλε» είναι υποψήφιος για τον πάγκο των πρωταθλητών Ισπανίας, όμως ο Μουρίνιο θεωρεί ότι ο συνάδελφός του δεν πληροί τις προϋποθέσεις να αναλάβει την ομάδα του.

«Δεν ξέρω που θα πάει», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε: «Ωστόσο, ως οπαδός της Τσέλσι, είχαν την ελπίδα ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κορίνθιανς δεν σκεφτόταν τη Μαδρίτη…». Για την ιστορία, οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από την Κορίνθιανς.

Ο «εκλεκτός» αναφέρθηκε στη διαφορά των 13 στο πρωτάθλημα από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα: «Έχω μεγαλύτερη εμπειρία από νίκες σε σχέση με τις ήττες. Έχω παίξει σε 400 ματς και έχω χάσει μόνο το 10% από αυτά. Έχω προσαρμοστεί σε αυτή την κατάσταση.

Ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος και όταν δεν τα πηγαίνουμε καλά πρέπει να έχουμε το κίνητρο να βελτιωθούμε. Χωρίς ντροπή λέω ότι είμαστε δυσαρεστημένοι από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων μας. Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς. Αν παίξουμε σε κάθε παιχνίδι όπως ξέρουμε, τότε μπορεί να αλλάξει η κατάσταση
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: