Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Μέτοχοι… αγνοούνται!!

Το προσκλητήριο της ORIGINAL τελείωσε, αλλά η αδιαφορία των περισσότερων εξ όσων είχαν ανάμειξη στα διοικητικά της ΑΕΚ συνεχίζεται. Έτσι, κανένα από τα μέλη της παρέας του 2004 δεν βρέθηκε στα Σπάτα.

Μέτοχοι… αγνοούνται
Το «ραντεβού» το οποίο ζήτησε η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ (στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για τη σωτηρία της ομάδας) είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Με την εξήγηση ότι η επιλογή της μέρας δεν ήταν τυχαία και τη διευκρίνιση ότι «μόνο αν έρθει το τέλος του κόσμου θα σας αφήσουμε ήσυχους».

Παρόλα αυτά ωστόσο (και παρά τη συνέχεια στο διασυρμό του συλλόγου με την αδυναμία να πληρώσει τον διαιτητή και τον αποκλεισμό έπειτα από το Κύπελλο από ομάδα μικρότερης κατηγορίας) κανένα από τα μέλη της μετοχικής σύνθεσης του 2004 δεν θεώρησε σκόπιμο να βρεθεί στα Σπάτα -ή έστω να εξηγήσει τους λόγους που δεν είναι διατεθειμένο δεν το κάνει.

Με εξαίρεση λοιπόν τον Ντέμη Νικολαΐδη (με τον οποίο έγινε συνάντηση και διασαφηνίστηκε ότι θα είναι διαθέσιμος και για νέα επαφή), τους Κιντή και Αδαμίδη (που βρέθηκαν ταυτόχρονα τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις), τον Μάκη Κασνακίδη (που επίσης πέρασε βρέθηκε νωρίτερα εκεί) και τους Δημητρέλο, Παπαδημητρίου (που έχουν καθημερινά επαφές με τους καταληψίες οπαδούς και ήταν οι μόνοι που πέρασαν σήμερα από τα Σπάτα), όλοι οι άλλοι που είχαν ενεργό ρόλο -ως μέτοχοι ή στελέχη- στις διοικήσεις από το 2004 κι έπειτα δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής.

Κανείς λοιπόν εκ των Νοτιά, Παππά, Χατζηιωάννου, Γκούμα, Κανελλόπουλου, Κούλη και αδερφών Θανόπουλου (αυτά ήταν τα ονόματα στα οποία είχαν απευθυνθεί οι οργανωμένοι μέσω της ανακοίνωσης που εκδόθηκε τη μέρα της κατάληψης) δεν αποφάσισε να βρεθεί ενώπιον του κόσμου και να διαψεύσει πως αδιαφορεί για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ΑΕΚ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: