Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Ψαλίδι» και αναμονή…!

Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού συνεδρίασε, με τη συζήτηση να αφορά το «κούρεμα» των αποδοχών ποδοσφαιριστών με υψηλά συμβόλαια και την… αναμονή για τον Φεϊζάλ.

«Ψαλίδι» και αναμονή…
Η επιτροπή αποτελείται από τους Γιάννη Αλαφούζο, Λεωνίδα, Πολέμη, Χρήστο Παναγόπουλο και Δημήτρη Γόντικα. Οι τέσσερίς τους, λοιπόν, συζήτησαν για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού, την ηρεμία που πρέπει να επανέλθει μετά την… μπόρα των τελευταίων ημερών και το πλάνο τους για την επόμενη μέρα. Ετσι, η συζήτηση στράφηκε στους εξής άξονες:

*Να ξεκινήσουν σύντομα οι διαπραγματεύσεις για το «ψαλίδι» σε υψηλά συμβόλαια. Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι οι Σεμπάστιαν Λέτο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνκ. Μαζί τους και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αλλά και Μπρούνο Φορναρόλι, οποίος έχει, μέχρι στιγμής, μηδαμινή προσφορά.

*Να περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Σαουδάραβα Φεϊζάλ μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, όπου είναι και η τελευταία ημέρα που μπορεί ο πρίγκιψ να βάλει τα χρήματα που έχει τάξει. Καταλαβαίνει κανείς ότι αν συμβεί αυτό, τότε τα προβλήματα «σβήνουν». Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», λοιπόν, έχοντας τεράστια υπομονή είναι στην αναμονή, κάτι που συζήτησαν και σήμερα.

*Τονίστηκε ότι μεταγραφές θα γίνουν, αφού πρώτα γίνουν αποδεσμεύσεις, από τη στιγμή που… ρευστό δεν υπάρχει.

Η διοικούσα επιτροπή έδωσε ραντεβού για τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου οι κινήσεις της ομάδας, σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές…


Ανακοίνωση για την «πράσινη» ΑΜΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στη χθεσινή Γ.Σ.
Το ύψος της είναι στα 28.000.005 ευρώ, η τιμή μετοχής είναι στα 0,34 ευρώ και, όπως έχει γίνει γνωστό, οι παλαιοί μέτοχοι έχουν παραιτηθεί από το δικαίωμα προτίμησής τους, προκειμένου να βάλει τα χρήματα που έχει τάξει ο Σαουδάραβας Φεϊζάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
«Πρόσκληση - Ανακοίνωση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Π.Α.Ε., σχετικά με την από 20-12-2012 Τακτική Γενική Συνέλευση , περί αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Π.Α.Ε.» και αρ. Μ.Α.Ε. 99126/06/Β/86/80 ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, κατά τη συνεδρίαση της 20-12-2012, αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 28.000.005 ευρώ με καταβολή μετρητών διά εκδόσεως 93.333.350 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστη. Η τιμή διάθεσης των ως άνω νέων 93.333.350 μετοχών θα γίνει στο ποσό των 0,30 ευρώ ανά μετοχή δηλαδή στην ονομαστική αξία των εκδοθησομένων μετοχών.

Δεδομένου ότι ποσοστό 10% εκ των νέων μετοχών που θα διατεθούν θα περιέλθει στο ιδρυτικό αθλητικό σωματείο της Π.Α.Ε. σύμφωνα με τον Ν. 2725/99, οι υπόλοιπες μετοχές, ήτοι ποσοστό 90% των προς έκδοση μετοχών, θα διατεθούν με τελική τιμή 0,3333333 ευρώ ανά μετοχή και κατά στρογγυλοποίηση 0,34 ευρώ ανά μετοχή στην οποία (τελική τιμή των 0,34 ευρώ) συμπεριλαμβάνεται και η αξία των μετοχών του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου.

Οι νέοι επενδυτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω αύξηση μπορούν να συμμετάσχουν εφόσον καταθέσουν το ποσό των 50.007,00 ευρώ τουλάχιστον στο λογαριασμό Νο 5041-006257-514 που τηρεί η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ για τουλάχιστον 166.690 μετοχές.

Σημειώνεται ότι του δικαιώματος προτίμησης στην ανωτέρω αύξηση παραιτήθηκαν ρητά και ανεπιφύλακτα υπέρ της επενδυτικής πρότασης εκ μέρους HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud οι βασικοί εγγεγραμμένοι μέτοχοι στο βιβλίο μετόχων της εταιρείας κατά την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 20-12-2012 που θα είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν τουλάχιστον κατά το ελάχιστο ορισθέν ποσό συμμετοχής στην αύξηση. Προθεσμία κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ορίσθηκε έως και την 04-01-2013.

Για την συμμετοχή στην αύξηση απαιτείται η προσκόμιση του δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου, στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ και η κατάθεση του αντιτίμου της αξίας των μετοχών για τις οποίες γίνεται η εγγραφή στο λογαριασμό της εταιρείας με αριθμό Νο 5041-006257-514.

Η παραλαβή των μετοχών θα γίνεται από τα γραφεία της εταιρείας, μετά την ολοκλήρωση της αύξησης, με την προσκόμιση του δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου και της σχετικής απόδειξης της Τράπεζας. Η παραλαβή των μετοχών μπορεί να γίνει με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο.

Μαρούσι, 20 Δεκεμβρίου 2012
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: