Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Προσφέρουμε θέαμα σε όλη τη χώρα»

Περήφανος και ευτυχισμένος για όσα έχει πετύχει η Φιορεντίνα, δήλωσε πως είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αντρέα Ντέλα Βάλε, στη γιορτή που διοργάνωσε για να ευχηθεί στους εκπροσώπους Τύπου.

«Προσφέρουμε θέαμα σε όλη τη χώρα»
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διοίκηση της Φιορεντίνα κάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου, για τις καθιερωμένες ευχές. Στη γιορτή που διοργανώθηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αντρέα Ντέλα Βάλε, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, κάτι που φάνηκε και από όσα είπε τη στιγμή που… σήκωνε το ποτήρι του.

«Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος, γιατί η Φιορεντίνα προσφέρει θέαμα, όχι μόνο στους οπαδούς της, αλλά και σε ολόκληρη την Ιταλία. Αν εξαιρέσουμε τη Γιουβέντους, είμαστε 5-6 ομάδες πολύ κοντά σε δυνατότητες και αξία. Η Φιορεντίνα είναι μαζί τους, έτοιμη να παλέψει για μια θέση στην Ευρώπη. Εγώ και ο αδελφός μου ζούμε πολύ χαρούμενα Χριστούγεννα, αφού η ομάδα δείχνει πως είναι καταπληκτική και δίνει το δικαίωμα στους οπαδούς μας να ονειρεύονται», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντέλα Βάλε.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης των «Βιόλα» μίλησε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που πλησιάζει. «Αν βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο πλάνο του προπονητή μας, τότε θα προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε. Αλλιώς δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε καμία μεταγραφή. Η ομάδα είναι πλήρης, έχει έναν εκπληκτικό και θαρραλέο προπονητή και δύσκολα μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω, ιδιαίτερα στην περίοδο του Ιανουαρίου», είπε ο παράγοντας της Φιορεντίνα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: