Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Νέα εποχή για τη Λίντς!!

Η ολοκλήρωση της πώλησης της Λιντς Γιουνάιτεντ στην εταιρεία GFH Capital που εδρεύει στο Ντουμπάι αναμένεται να επισημοποιήθει σήμερα με συνέντευξη Τύπου.

Νέα εποχή για τη Λίντς
Πολλοί ερμήνευσαν την προφητεία των Μάγιας όχι ως το τέλος του κόσμου, αλλά ως την αρχή μιας νέας εποχής. Και στη Λίντς Γιουνάιτεντ σίγουρα στηρίζουν τη δεύτερη ερμηνεία, καθώς η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον σύλλογο.

Μετά από διαπραγματεύσεις έξι μηνών με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Κεν Μπειτς, η GFH Capital προχώρησε στην εξαγορά όλων των μετοχών. Τον περασμένο μήνα η εταιρεία από το Ντουμπάι είχε εξαγοράσει το 33,33% και στελέχη της εντάχθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Λίντς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και παράλληλα περήφανοι που είμαστε οι νέοι ιδιοκτήτες της Λίντς Γιουνάιτεντ» τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, Ντέιβιντ Χεγκ ο οποίος επεσήμανε πως τους έχει συγκινήσει η στήριξη των οπαδών. «Έχουμε λάβει πάνω από 4.000 emails από φιλάθλους που μας στηρίζουν και η ατμόσφαιρα στην πόλη είναι φανταστική».

Η εξαγορά του συλλόγου υπολογίζεται πως άγγιξε τα 52 εκατομμύρια λίρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Κεν Μπειτς θα παραμείνει στη θέση του προέδρου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: