Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Τα εύκολα… δύσκολα η Βαλένθια!!

Εκεί που φαινόταν πως η Βαλένθια θα καθαρίσει εύκολα το ματς, κάποια αμυντικά προβλήματα έβαζαν εκ νέου στη διεκδίκηση της νίκης τη Χετάφε, όμως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε εν τέλει 4-2.

Τα εύκολα… δύσκολα η Βαλένθια
Οι «νυχτερίδες» προέρχονταν από ήττα στο πρωτάθλημα και σίγουρα μέσα στο «Μεστάγια» ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες. Μόλις στο 7’ οι γηπεδούχοι προηγούνταν 2-0, χάρη στα γκολ των Σολδάδο (1’) και Ζόνας (7’). Και εκεί που λες ότι η Βαλένθια θα πάρει «σβηστά» τους τρεις βαθμούς, πολύ γρήγορα και πιο συγκεκριμένα στο 13’ ο Βάσκεθ μείωσε σε 2-1, βάζοντας τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.

Ο Ρικάρντο Κόστα με τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα, έκανε το 3-1 και έδιωξε την πίεση από τους συμπαίκτες του. Στο 59’ ο Αλέξις πέτυχε το δεύτερο γκολ της Χετάφε, για το 3-2 και επανέφερε την πίεση στους γηπεδούχους, οι οποίοι ανταπεξήλθαν και έβαλαν το «κερασάκι στη τούρτα» στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 4-2 με τον Βαλντέζ. Έτσι, με το τρίποντο αυτό συνεχίζουν το… κυνήγι των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: