Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν φταίμε μόνο εμείς για τους χαμένους βαθμούς»

Η Ρόμα έχει χάσει βαθμούς τόσο από δικά της λάθη, όσο και από αυτά των διαιτητών, άφησε να εννοηθεί ο Ζντένεκ Ζέμαν μιλώντας για το παιχνίδι με τη Μίλαν που ακολουθεί.

«Δεν φταίμε μόνο εμείς για τους χαμένους βαθμούς»
Μετά τον αγώνα με την Κιέβο αρνήθηκε να παραστεί στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις του διαιτητή. Ο Ζντένεκ Ζέμαν, μιλώντας για το παιχνίδι με τη Μίλαν που ακολουθεί, δεν θέλησε να απαντήσει ευθέως αν έχει παράπονα από τους διαιτητές, αλλά προτίμησε να απαντήσει διπλωματικά.

«Η ομάδα θα μπορούσε να έχει μερικούς βαθμούς περισσότερους. Δεν τους έχει εξαιτίας κάποιων λαθών. Μπορεί να είναι και δικά μας αυτά τα λάθη, μπορεί και όχι», υπογράμμισε με νόημα ο Βοημός τεχνικός.

Αναφέρεστε στους διαιτητές, ας μην κρύβεστε. «Για την απόδοση των διαιτητών υπάρχουν τα αρμόδια όργανα που την κρίνουν. Κάτι άλλο δεν πρόκειται να πω», απάντησε ο Ζέμαν.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Μίλαν. Πώς θα είναι αυτό το ματς; «Η Μίλαν προέρχεται από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων. Είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει πως έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της σεζόν. Εμείς, όμως, δεν κοιτάμε τον αντίπαλό μας, κοιτάμε την ομάδα μας. Και θεωρώ πως είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη. Θα κάνουμε και… απόσβεση της άδικης ήττας στη Βερόνα», τόνισε ο προπονητής της Ρόμα.

Ο Οσβάλντο τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές. Δεν θα ασκήσετε έφεση; «Ο Οσβάλντο έκανε λάθος και θα το πληρώσει. Η ποινή του ισχύει για το Κύπελλο, οπότε είναι στη διάθεσή μου για τα ματς του πρωταθλήματος. Πάντως, αν αναφέρεστε σε αυτή την περίπτωση προσπαθώντας να επαναφέρετε το θέμα της διαιτησίας, σας λέω πως δεν πρόκειται να σας πω κάτι περισσότερο από όσα σας έχω πει. Σταματάω να μιλάω για τους διαιτητές», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Ζντένεκ Ζέμαν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: