Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ουδείς αναντικατάστατος!!

Οι πολλές απουσίες της Ίντερ στο παιχνίδι με τη Τζένοα δεν μπορούν να αποτελέσουν άλλοθι για τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος θεωρεί πως έχει παίκτες ικανούς να αντικαταστήσουν τους απόντες.

Ουδείς αναντικατάστατος
Μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Γιουβέντους με 3-1, πολλοί πίστεψαν πως είναι ικανή να προσπεράσει τη «Μεγάλη Κυρία» στη βαθμολογία πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν καλή για την Ίντερ, η οποία είδε την αντίπαλό της να παραμένει στην κορυφή του Καμπιονάτο και να απομακρύνεται συνεχώς, παίρνοντας διαφορά 7 βαθμών. Αυτό σημαίνει πως η καλύτερη θέση στην οποία μπορεί να βρεθούν οι «νερατζούρι» με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, είναι η 2η.

Αυτό ακριβώς ζήτησε από τους παίκτες του ο Αντρέα Στραματσόνι, μιλώντας πριν το ματς κόντρα στη Τζένοα. «Πρέπει να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση. Αυτό θα μας δώσει το δικαίωμα να έχουμε ελπίδες για τη μεγάλη αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να νικήσουμε τη Τζένοα, αποδεικνύοντας, παράλληλα, πως αφήσαμε πίσω μας την ήττα από τη Λάτσιο», τόνισε ο Στραματσόνι.

Πώς περιμένετε το παιχνίδια αυτό; «Η Τζένοα βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παραμένει μια καλή ομάδα. Σέβομαι πολύ την προσεχή αντίπαλό μας. Πρέπει να παίξουμε καλά για να την υποτάξουμε», σημείωσε ο προπονητής των «νερατζούρι».

Θέλετε τη νίκη, όμως είστε υποχρεωμένος να κάνετε πολλές αλλαγές. «Είμαστε η Ίντερ, οπότε δεν μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ακόμα και αν λείπουν πολλοί, είμαστε σε θέση να τους αντικαταστήσουμε. Δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι η απουσία κάποιων παικτών», απάντησε ο νεαρός κόουτς.

Αν η Γιουβέντους νικήσει την Κάλιαρι, η διαφορά σας θα πάει στους 10 βαθμούς. «Πριν με ρωτήσετε οτιδήποτε, σας προλαβαίνω λέγοντάς σας πως δεν με απασχολεί αυτό που κάνουν οι άλλες ομάδες. Εμείς έχουμε εκπονήσει ένα πλάνο, σύμφωνα με το οποίο, πρώτα φροντίζουμε να βελτιώνουμε την απόδοσή μας και έπειτα τα αποτελέσματά μας. Εγώ κοιτώ την ομάδα μου και μόνο αυτή με ενδιαφέρει. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει», τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: