Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Μου έλειψε η Μίλαν…»

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι μου έχει λείψει η Μίλαν», τόνισε ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος μίλησε σε ιταλικό Μέσο.

«Μου έλειψε η Μίλαν…»
Ανοιχτό άφησε ο Τιάγκο Σίλβα, μιλώντας στο Sky Sport Italia, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον την Μίλαν. Το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος στόπερ εντάχθηκε έναντι 42 εκατ. € στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως παραμένει ευγνώμων στους «ροσονέρι» που του έδωσαν τη δυνατότητα να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι μου έχει λείψει η Μίλαν. Πάντα θα είναι στη καρδιά μου, επειδή μου έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψω σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν έφυγα από την Φλουμινένσε. Θα ήθελα να επιστρέψω στο μέλλον στη Μίλαν, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους συλλόγους στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής κεντρικός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Έπαιξα εκεί για τρία χρόνια και δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα, επειδή το μέλλον παραμένει άγνωστο για άλλους μας. Εάν παρουσιαστεί τέτοια ευκαιρία, θα επέστρεφα ευχαρίστως».

Καταλήγοντας, ο Σίλβα τόνισε: «Ήθελα να αντιμετωπίσω τη Μίλαν στο Champions League. Ήθελα να παίξω μαζί τους και να τους αποδείξω ότι παραμένουν σημαντικοί για εμένα. Όταν έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι εκεί, δεν ήξερα ότι θα αποχωρούσα και δεν πρόλαβα να ευχαριστήσω όσους ήθελα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: