Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Βαρούχας: «Καλά έκανε ο Βοσκάκης…»

«Ο Βοσκάκης έκανε αυτό που λέει ο κανονισμός και αν δεν το έκανε θα τον τιμωρούσαν», δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Βαρούχας: «Καλά έκανε ο Βοσκάκης…»
Δικαιολογημένα καθυστέρησε ο Μιχάλης Βοσκάκης να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας τόνισε ότι ο Κρητικός ρέφερι τήρησε τους κανονισμούς της ΕΠΟ και δεν πρέπει να ασκείται πάντα κριτική στους ανθρώπους της διαιτησίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» του Γιώργου Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλου για το θέμα που έχει προκύψει με τον Βοσκάκη

«Στους αγώνες του Κυπέλλου οι διαιτητές πληρώνονται πριν από την έναρξη του αγώνα. Αυτή τη στιγμή οι διαιτητές είναι απλήρωτοι στο πρωτάθλημα. Υπάρχει κανονισμός από την ΕΠΟ που αναφέρει ότι οι διαιτητές πρέπει να πληρώνονται πριν από την έναρξη του αγώνα.

Περίμενε ο άνθρωπος και αν δεν το έκανε, θα τον τιμωρούσαν… Έχει περαστεί το μήνυμα προς τα έξω ότι τους εκβίαζε για να πάρει τα χρήματα, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ρίχνουμε την ευθύνη στον διαιτητή και όχι στον παράγοντα, ο οποίος άργηε να πάει στο γήπεδο και να δώσει τα χρήματα.

Γιατί ρίχνουμε στον Βοσκάκη και δεν λένε τίποτα για τον παράγοντα; Άρα δεν έκανε εκβιασμό ο άνθρωπος, έκανε αυτό που λέει ο κανονισμός. Στο πρωτάθλημα δεν έχουν πληρωθεί όλα τα παιδιά (διαιτητές). Λέμε ότι παίρνουν καλά χρήματα, όμως αν δεν πληρώνονται τι να πούμε…
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: