Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Τίποτα σοβαρό για τον Κοντοέ»!

Σε διάψευση του Τζίτζι Μπεκάλι ότι έχει… πάρει ήδη τον Γιάννη Κοντοέ και επιβεβαίωση των πληροφοριών που θέλουν τον μπακ της «Ένωσης» να μην έχει συμφωνήσει με τη Στεάουα προχώρησε ο μάνατζέρ του.

«Τίποτα σοβαρό για τον Κοντοέ»!
Μετά τις νέες δηλώσεις του προέδρου του ρουμανικού συλλόγου ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Κοντοέ «για συνεργασία έξι μηνών και μισθό 10.000 ευρώ», ο εκπρόσωπός του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, εμφανίστηκε να έχει πλήρη άγνοια για το θέμα.

Μιλώντας λοιπόν στη ρουμανική ιστοσελίδα «prosport.ro» αναρωτήθηκε «πώς βγαίνουν στη δημοσιότητα τέτοιες προτάσεις για 10.000 ευρώ τον μήνα στον Κοντοέ».

Κι αφού τόνισε ότι «ο μισθός του στην Ελλάδα είναι τρεις φορές μεγαλύτερος, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το θεωρήσει δέλεαρ», ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αν η Στεάουα θέλει τον παίκτη, περιμένω να μου τηλεφωνήσει. Μέχρι τώρα όμως δεν υπήρξε τίποτα σοβαρό».

Όλα αυτά οδήγησαν την ιστοσελίδα στο συμπέρασμα ότι «η μεταγραφή έχει λίγες πιθανότητες επιτυχίας» και (δεδομένων των λεγομένων του Κοντοέ στους καταληψίες οπαδούς ότι δεν θέλει να φύγει) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εφόσον πληρωθεί κάποια από τα οφειλόμενα, να μείνει στην ΑΕΚ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: