Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Φεύγουν όσοι δεν αγωνίζονται!!

Προτεραιότητα της Κιέβο είναι να «ελαφρύνει» το ρόστερ της και όχι να αποκτήσει νέους παίκτες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής, Τζοβάνι Σαρτόρι.

Φεύγουν όσοι δεν αγωνίζονται
Μετά από τις 18 πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο η πορεία της Κιέβο είναι ικανοποιητική. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, απέχοντας 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αν και ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη η παραμονή της ομάδας στη Serie A, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν προτίθενται να ενισχύσουν το ρόστερ, καθώς θεωρούν πως αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αυτό προκύπτει από όσα δήλωσε στη «Gazzetta dello sport» ο Αθλητικός Διευθυντής, Τζοβάνι Σαρτόρι.

«Θεωρούμε πως το ρόστερ μας έχει πολλούς παίκτες, περισσότερους από όσους χρειαζόμαστε. Για το λόγο αυτό πρόθεσή μας είναι να παραχωρήσουμε κάποιους παίκτες, πριν σκεφτούμε να κάνουμε μεταγραφές. Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές μας αδικούνται να βρίσκονται στην Κιέβο και να μην αγωνίζονται. Θα πρέπει να βρεθεί για αυτούς μια λύση. Αξίζουν να πάνε σε κάποια ομάδα στην οποία θα παίζουν περισσότερο», ήταν οι δηλώσεις του Σαρτόρι.

Αυτό σημαίνει πως οι οπαδοί σας δεν πρόκειται να δουν κάποιες προσθήκες στην ομάδα; «Αν παρουσιαστεί κάποια μεγάλη ευκαιρία, η οποία θα μπορέσει να βελτιώσει την ομάδα, θα το σκεφτούμε. Δεν κοιτάμε την ποσότητα, η ποιότητα μας ενδιαφέρει. Συνεπώς, αν βρεθεί ένας ποιοτικός παίκτης, ο οποίος, όμως, δεν θα κοστίζει πολύ, ενδέχεται να του κάνουμε πρόταση. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να αγοράσουμε παίκτη», ξεκαθάρισε ο Αθλητικός Διευθυντής της Κιέβο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: