Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Θέλω να γυρίσω στο Περιστέρι»

Την πρόθεση του να επιστρέψει στο μέλλον στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, εξέφρασε ο Μανώλης Παπαμακάριος.

«Θέλω να γυρίσω στο Περιστέρι»
Αν και αγωνίζεται στο καλύτερο –ίσως- ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αυτό της Ισπανίας, με τη φανέλα της Λαγκούν Άρο ,ο Μανώλης Παπαμακάριος δεν επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Pick and Roll», ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι (αγωνίστηκε εκεί από το 1998 έως το 2004) καθώς όπως πρόσθεσε βλέπει πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

«Δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Αυτό που θέλω είναι να γυρίσω στο Περιστέρι, που είναι και η ομάδα στην οποία ξεκίνησα την καριέρα μου», δήλωσε ο Παπαμακάριος και πρόσθεσε:

«Άλλωστε, φέτος βλέπω ότι γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα παρουσιάζει καλή εικόνα στο παρκέ και ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει έπειτα από χρόνια. Αυτό που θα ήθελα είναι σε μερικά χρόνια να επιστρέψω στο Περιστέρι για να κλείσω την καριέρα μου».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά του Περιστερίου, συνεχίζονται επί καθημερινής βάσης οι προπονήσεις με τον Τζίμη Κουστένη να μην έχει στη διάθεσή του τους Ψαρόπουλο (υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση αφαίρεσης ενός λιπώματος), Ουίλιαμς (βρίσκεται στις ΗΠΑ για τα Χριστούγεννα), αλλά και τους διεθνείς με την Εθνική Νέων Ανδρών, Πρέκα, Βλάχο, Ζούμπο και Μελισσαράτο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: