Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Με το ζόρι η Μπορντό!

«Σκούρα» τα βρήκε η Μπορντό απέναντι στη Ραόν (ομάδα 4ης κατηγορίας), καθώς χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (5-3), για να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου Γαλλίας. Στην παράταση η Νανσί.

Με το ζόρι η Μπορντό
Με αρκετή δυσκολία η Μπορντό προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Γαλλίας, επικρατώντας 5-3 στα πέναλτι της Ραόν, με την κανονική διάρκεια να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 1-1. Με τα γκολ των Μουκαντζό (106’) και Αγιάς (120’) στην παράταση, η Νανσί νίκησε τη Βενισιέ και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, αφού στα πρώτα 90 λεπτά η αναμέτρηση δεν είχε σκορ.

Το δύσκολο έργο της Μπορντό φάνηκε ήδη από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ. Ο Ομπρανιάκ ήταν αυτός που έβαλε τους Γιρονδίνους μπροστά στο 59’, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, πέντε λεπτά αργότερα, με τον Τζε. Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 98’, ο Κεϊτά έδωσε το προβάδισμα στη Ραόν, αλλά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιαμπατέ στο 113’ έκανε το 2-2, στέλνοντας το ματς στη «ρουσική ρουλέτα». Εκεί, οι παίκτες του Φρανσίς Ζιλό ήταν πιο ψύχραιμοι και με σκορ 5-3, προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: