Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αποφάσισε να φύγει ο Σκρτελ!

Προς το τέλος της οδεύει η καριέρα του Μάρτιν Σκρτελ στη Λίβερπουλ, όπως αποκαλύπτουν Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, μετά τον παραγκωνισμό του Σλοβάκου από τον Μπρένταν Ρότζερς.

Αποφάσισε να φύγει ο Σκρτελ
Το παιχνίδι της Λίβερπουλ στην έδρα της Μάντσεστερ και η ήττα με 2-1 που υπέστησαν οι «ρεντς» προκάλεσαν πολλές τριβές ανάμεσα στον προπονητή, Μπρένταν Ρότζερς και τον αμυντικό Μάρτιν Σκρτελ. Μετά το ματς εκείνο, ο Ρότζερς άσκησε έντονη κριτική στον Σλοβάκο, αφήνοντάς τον εκτός ενδεκάδας έκτοτε.

Η κατάσταση αυτή δεν αρέσει καθόλου στον Σκρτελ, ο οποίος πρόσφατα ζήτησε, μέσω συνέντευξής του, εξηγήσεις από τον προπονητή του για τον παραγκωνισμό του. Ο δυναμικός αμυντικός τόνισε πως δεν απαιτεί να αγωνίζεται, αλλά να γνωρίζει τους λόγους που δεν χρησιμοποιείται.

Όπως ήταν φυσικό ο Ρότζερς δεν προέβη σε κάποια δήλωση ή εξήγηση, αντίθετα συνέχισε να ασκεί δημόσια κριτική στον ποδοσφαιριστή του, κάτι που «διαιωνίζει», αντί να επιλύει, το πρόβλημα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με εφημερίδες της Αγγλίας, ο Σκρτελ έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον παίκτη είναι αρκετές, με τη Ζενίτ να πιέζει για να τον αποκτήσει από τώρα.

Αναμένονται εξελίξεις, ίσως ακόμα και εντός των προσεχών ημερών.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: