Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ερωτική εξομολόγηση του Σουάρες στη... Μπάγερν!

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Λουίς Σουάρες, μιλώντας στη Γερμανική «Bild».

Ερωτική εξομολόγηση του Σουάρες στη... Μπάγερν

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ήδη οι φήμες που θέλουν τον Σουάρες να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ είναι πολλές. Ο ίδιος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάπως την κατάσταση, μίλησε στη Γερμανική «Bild», καταφέρνοντας, ωστόσο, να ενισχύσει τις φήμες αυτές, παρά να καθησυχάσει τους οπαδούς της ομάδας του, με όσα είπε.

«Δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσω από τη Λίβερπουλ. Ακούγονται πολλά, αλλά είναι πιθανό να παραμείνω στην ομάδα. Όπως και να έχει πάντως, δεν θέλω να κλείνω καμία πόρτα. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις και προσφορές», είπε αινιγματικά ο Σουάρες.

Όταν ρωτήθηκε για την ομάδα που θα θεωρούσε ως ιδανική για να συνεχίσει την καριέρα του, ο Ουρουγουανός επιθετικός ήταν σαφέστατος. «Μια πρόταση από τη Μπάγερν Μονάχου δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο. Μάλλον θα ήμουν ευτυχισμένος αν δεχόμουν πρόταση από τους Βαυαρούς. Είναι μια σπουδαία ομάδα και επιπλέον στον πάγκο της θα καθίσει ένας καταπληκτικός προπονητής, όπως είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Είμαι σίγουρος, λοιπόν. Η Μπάγερν θα ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να με κάνει να φύγω από τη Λίβερπουλ», είπε χαρακτηριστικά ο Λουίς Σουάρες.

Αναμένουμε τις αντιδράσεις των ανθρώπων και του κόσμου της Λίβερπουλ στην… ερωτική εξομολόγηση του Σουάρες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: