Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«Το πάθος μάς έδωσε τη νίκη»

Ανακουφισμένος και χαρούμενος ήταν ο προπονητής της Μπολόνια, Στέφανο Πιόλι, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Φιορεντίνα με 2-1.

«Το πάθος μάς έδωσε τη νίκη»
Θα δώσει τη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Κάθε βαθμός που μπαίνει στο… σακούλι της είναι πολύτιμος. Όπως πολύτιμη ήταν και η νίκη που πέτυχε η Μπολόνια επί της Φιορεντίνα με 2-1, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λίγο πριν τη λήξη και έδωσε βαθμολογική «ανάσα» στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά το τέλος του αγώνα.

«Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη. Σήμερα το πάθος μας ήταν αυτό που μας επέτρεψε να μείνουμε μέσα στο ματς όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και η πίστη μας αυτή που μας έδωσε τη νίκη», δήλωσε στο συνδρομητικό «Sky» ο προπονητής της Μπολόνια.

Με αυτή τη νίκη οι «ροσομπλού» έκαναν ένα βήμα προς τη σωτηρία. Χρειάζονται, ωστόσο, πολλά περισσότερα, σύμφωνα με τον προπονητή τους. «Ο στόχος μας από την αρχή ήταν η παραμονή μας στη Serie A. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη σωτηρία μας απαιτούνται περισσότερα καλά αποτελέσματα. Απέχουμε αρκετά, ακόμα, από το να αισθανόμαστε σίγουροι και άνετοι», τόνισε ο Στέφανο Πιόλι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: