Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«Κόπηκε» ο Κάριου!!

Όνειρο ήταν και πάει για τον Τζον Κάριου! Ο Νορβηγός επιθετικός δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και η μεταγραφή του στην Ίντερ, «ναυάγησε» οριστικά! Το ανακοίνωσε και ο σύλλογος.

«Κόπηκε» ο Κάριου!
Κάριου… τέλος για την Ίντερ!

Αν και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία για να συνεχίσουν μαζί μέχρι το καλοκαίρι, ο Νορβηγός επιθετικός «κόπηκε» στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και η μεταγραφή του στους «νερατζούρι»… ναυάγησε!

Έτσι, ο Κάριου δεν κατάφερε ούτε προπονήσεις να ξεκινήσει με τον ιταλικό σύλλογο, καθώς αναμένεται να μαζέψει άμεσα τις βαλίτσες του και να αποχωρήσει από το Μιλάνο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο παίκτης είχε μείνει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι και το πέρασμά του από την Γούεστ Χαμ, κάτι που –λογικά- φάνηκε στις εξετάσεις που υποβλήθηκε την Τετάρτη.

Πιθανώς πλέον η Ίντερ κινηθεί για κάποια άλλη λύση στην επίθεση για τον αντί-Μιλίτο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα.

«Ευχαριστούμε τον Κάριου για τον επαγγελματισμό που έδειξε. Ωστόσο, το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης δεν είναι το καλύτερο δυνατό και θα χρειαστεί αρκετό διάστημα να επανέλθει, κάτι που δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες μας», ήταν η σχετική ανακοίνωση της Ίντερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: