Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Βασικός με Ρόμα ο Τόζερ!

Θέση στη βασική ενδεκάδα της Τζένοα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόμα, αναμένεται να πάρει ο Ντάνιελ Τόζερ, όπως φάνηκε από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Βασικός με Ρόμα ο Τόζερ
Τον γνωρίσαμε το 2006 όταν αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, στην οποία έμεινε για δύο χρόνια. Η επιτυχημένη παρουσία του στην Γκενκ του εξασφάλισε μια καλή μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Τζένοα του πρόσφερε συμβόλαιο συνεργασίας. Από τότε ο Ντάνιελ Τόζερ ανήκει στην ομάδα της Γένοβας, αν και η μέχρι τώρα παρουσία του παρουσιάζει πολλά… σκαμπανεβάσματα.

Στο παιχνίδι που ακολουθεί για το Καμπιονάτο με αντίπαλο τη Ρόμα στο Ολίμπικο, ο Ντάβιντε Μπαλαρντίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματούζαλεμ, κάτι που σημαίνει πως ανοίγει ο… δρόμος για τη βασική ενδεκάδα στον Τόζερ. Αυτό, τουλάχιστον, έδειξαν οι πρώτες δοκιμές του Ιταλού τεχνικού, στις οποίες έχει δώσει φανέλα βασικού στον Ούγγρο μέσο.

Αυτή αναμένεται να είναι ακόμα μία ευκαιρία που θα δοθεί στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, την οποία καλείται να εκμεταλλευτεί, προκειμένου να πείσει πως αξίζει να ανήκει στο δυναμικό της Τζένοα.

Μέχρι τώρα ο Τόζερ έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς να έχει βρει ακόμα το δρόμο για τα δίχτυα. Τελευταία του εμφάνιση αυτή κόντρα στην Ουντινέζε πριν από δύο αγωνιστικές, όταν και έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: