Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τον χάνει πάνω που τον βρήκε!

Με σφίξιμο στο δικέφαλο έφυγε από την Κρήτη ο Γιάννης Κοντοές, μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τον χάνει πάνω που τον βρήκε
Αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 24η αγωνιστική είναι ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε και πάλι στη μεσαία γραμμή, έγινε αναγκαστική αλλαγή και το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει από πάνω του.

Την Πέμπτη ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, αφού έχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. Το ιατρικό επιτελείο πιστεύει πως δύσκολα θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή στα Γιάννενα, αλλά τα πάντα θα κριθούν από την Πέμπτη.

Αυτός ο τραυματισμός έρχεται την στιγμή που ο Γιάννης Κοντοές δείχνει πως μπορεί να μπει στην ενδεκάδα του Αστέρα και να βοηθήσει ουσιαστικά. Αυτό φάνηκε και μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όπου άλλαξε την εικόνα των γηπεδούχων, αλλά και κόντρα στον Πλατανιά, όπου ξεκίνησε από την αρχή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: