Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Χριστόπουλος: «Κανένα θέμα με ΑΕΚ»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος διέψευσε τις φήμες περί πρότασης της ΑΕΚ να συνεργαστούν είτε άμεσα είτε από το καλοκαίρι μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου.

Χριστόπουλος: «Κανένα θέμα με ΑΕΚ»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό και μάλλον εκνευρισμένος για τα σενάρια που τον φέρνουν στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, μετά την ήττα με 1-0 στον πρώτο προημιτελικό των Ζωσιμάδων.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν καταλαβαίνω πώς βγαίνουν τέτοια πράγματα», τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Όσο για τον αγώνα, είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Από τη μέρα που έγινε η κλήρωση σταθήκαμε άτυχοι. Ο Ολυμπιακός ήταν μία από τις δύο ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν ό,τι είχαν και δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλο. Ο κόσμος μπορεί να είναι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά βλέποντας αυτά τα νέα παιδιά καταλαβαίνουν πως γίνεται δουλειά σε βάθος στην ομάδα. Οι αλλαγές που κάναμε ήταν σχεδόν αναγκαστικές. Αλλάξαμε κάποια πρόσωπα, αλλά και τη διάταξη. Τα παιδιά έδειξαν να αφομοιώνουν αυτά που ζητάμε».

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τόνισε: «Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις με τις οποίες μάθαμε να ζούμε. Δεν κάνουμε παράπονα όμως και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις».

Τέλος, ερωτηθείς αν ελπίζει ακόμη στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, απάντησε: «Τώρα σκεφτόμαστε τον Αστέρα κι έχουμε ξεχάσει την ήττα στο Κύπελλο. Δεν σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: