Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο Μαλντίνι!

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική περιπέτεια του Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος κρίθηκε αθώος στην κατηγορία δωροδοκίας υπαλλήλου της ιταλικής Εφορίας.

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο Μαλντίνι
Ήταν μια δικαστική περιπέτεια που ξεκίνησε την άνοιξη του 2011 και είχε ως πρωταγωνιστή τον Πάολο Μαλντίνι. Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μίλαν, κατηγορήθηκε για δωροδοκία υπαλλήλου της ιταλικής Εφορίας, προκειμένου να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τους ελέγχους που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν από Εφοριακούς. Επιπλέον, ο Μαλντίνι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε πρόσβαση στο απόρρητο σύστημα μηχανογράφησης μέσω του υπαλλήλου αυτού, κάτι που, επίσης, είναι παράνομο.

Τελικά, μετά από πολύμηνη δίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Μαλντίνι ήταν πάντα παρών στην αίθουσα του Δικαστηρίου, η απόφαση ήταν απαλλακτική για τον πρώην ποδοσφαιριστή. «Πάντα είχα εμπιστοσύνη στην ιταλική δικαιοσύνη. Από τη στιγμή που δεν είχα δωροδοκήσει κανέναν, ήμουν σίγουρος πως θα αποδεικνυόταν κατά την ακροαματική διαδικασία», δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Λίγο αργότερα, μιλώντας με μεγαλύτερη ηρεμία, ο Πάολο Μαλντίνι αποκάλυψε πως πέρασε μια δύσκολη περίοδο. «Ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Κατηγορήθηκα άδικα, για κάτι που δεν θα μπορούσα ούτε να διανοηθώ να κάνω. Η δίκη αυτή ήταν πραγματικά απίστευτη. Μου φαινόταν σαν να ζω έναν εφιάλτη», είπε χαρακτηριστικά ο Μαλντίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: