Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Καλό το Κύπελλο αλλά το μυαλό στο πρωτάθλημα!

Το μυαλό στο πρωτάθλημα και στο να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα πρέπει να στρέψει ο Πανθρακικός σύμφωνα με όσα είπε ο Χρήστος Μίνγκα στον NovaΣΠΟΡ FM.

Καλό το Κύπελλο αλλά το μυαλό στο πρωτάθλημα!
Kαλό το αποτέλεσμα (νίκη εκτός έδρας με 1-0)για το πρώτο ματς του Κυπέλλου κόντρα στην Βέροια για τον Πανθρακικό αλλά ο Χρήστος Μίγνκα συνέστησε προσοχή και συγκέντρωση για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όσα είπε ο Χρήστος Μίνγκα στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και του ς Γιάννη Θειακό και Νικόλα Ακτύπη:

Για το ματς με τη Βέροια για το Κύπελλο:
«Λένε πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και μέχρι στιγμής αυτό έχει γίνει αφού και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν αποκλειστεί. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Να παίρνουν χρόνο και τα παιδιά που δεν παίζουν, να αποδεικνύουν πως αξίζουν κάτι παραπάνω αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Τώρα έχουμε αβαντάζ με το σκορ (1-0) κόντρα στη Βέροια αλλά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας και πάλι στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε δύσκολα ματς και εκεί».

Για το τι έχει αλλάξει ο Παύλος Δερμιτζάκης: «Ο Παύλος Δερμιτζάκης μας έχει αλλάξει την ψυχολογία προς το καλύτερο. Στην αρχή του πρωταθλήματος παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα. Τώρα όμως εξακολουθούμε να παίζουμε καλά και παίρνουμε κι αυτό που θέλουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Πριν δύο αγωνιστικές ήμασταν αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ακόμα όμως όπως φαίνεται δεν έχουμε εξασφαλίζει την παραμονή. Έχουν αρχίσει να μπερδεύονται τα πράγματα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πρέπει να πάρουμε 7-8 βαθμούς ακόμη και να συνεχίζουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: