Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ψωμιάδης: «Ο Σαββίδης είναι για την ώρα ο σωτήρας του ΠΑΟΚ»

Ο άλλοτε αντιδήμαρχος Διονύσης Ψωμιάδης, μίλησε «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για την καταδίκη του Β. Παπαγεωργόπουλου σε ισόβια, τον Ιβάν Σαββίδη και την ελληνική υπηκοότητα αλλά και για το κύπελλο που θέλει να κατακτήσει φέτος ο ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για την καταδίκη του Β. Παπαγεωργόπουλου σε ισόβια:

«Είναι ντροπή. Δεν αμφισβητώ τη δικαιοσύνη αλλά δεν κοιτάνε το πνεύμα αλλά μόνο το γράμμα του νόμου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο 40 χρόνια βουλευτή. Είναι ένοχος, δυσφημίστηκε και ρεζιλεύτηκε αλλά όχι και ισόβια. Ποιος αθηναίος έχει φάει ισόβια;»


Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ήταν η σωτηρία του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θα είχε πολλά προβλήματα αν δεν ήταν ο Ιβάν. Συμφωνώ με πολλά και με άλλα διαφωνώ, αλλά αυτό είναι η δημοκρατία. Για την ώρα είναι ο σωτήρας του ΠΑΟΚ. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι πως δεν έχει εμπιστοσύνη σε κάποιους Έλληνες».


Για την ελληνική υπηκοότητα που πήρε ο Ιβάν Σαββίδης:

«Μπράβο του. Υπάρχουν όμως άλλοι πραγματικοί Έλληνες «ποντιάρες» που μένουν εδώ τόσα χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να πάρουν την υπηκοότητα. Μπράβο του που την πήρε αλλά υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που περιμένουν τόσα χρόνια και πρέπει να την πάρουν κι αυτοί».


Για το αν θα πάρει το κύπελλο ο ΠΑΟΚ:

«Εμένα με φοβίζει η δεύτερη θέση. Προτιμώ τη δεύτερη θέση παρά το κύπελλο. Ο Αστέρας έχει καλή ομάδα και με φοβίζει. Ο τελικός είναι 1Χ2».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: