Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν ανησυχώ για τον Στέρλινγκ»

Απόλυτα φυσιολογική είναι, σύμφωνα με τον προπονητή της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, η περίοδος ντεφορμαρίσματος που περνάει ο Ραχίμ Στέρλινγκ και δεν τον ανησυχεί ιδιαίτερα.

«Δεν ανησυχώ για τον Στέρλινγκ»
Μπήκε στη… ζωή των οπαδών της Λίβερπουλ αναπάντεχα, σύντομα, όμως, κατάφερε να πείσει και τον πιο απαιτητικό πως είναι ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, πριν ακόμα συμπληρώσει τα 18 του χρόνια, βρέθηκε να αγωνίζεται βασικός στους «Κόκκινους» και να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, με την οποία στη φετινή χρονιά έχει παίξει σε 25 ματς, σημειώνοντας 2 γκολ.

Στα τελευταία παιχνίδια, όμως, ο Στέρλινγκ δεν θυμίζει σε πολλά τον παίκτη που ανάγκασε τον Ρόι Χόγκσον να τον καλέσει στην εθνική Αγγλίας και έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ. Ο Ρότζερς, πάντως, δεν δείχνει να ανησυχεί για αυτό.

«Θα ήταν παράλογο να περιμένουμε από ένα παιδί 18 ετών να έχει την ίδια, καλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το πρωτάθλημα της Αγγλίας είναι πολύ απαιτητικό και μεγάλοι παίκτες περνούν περιόδους κατά τις οποίες η απόδοσή τους πέφτει. Φανταστείτε, λοιπόν, έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίζει για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο», σχολίασε ο προπονητής των «ρεντς».

Στη συνέχεια ο Ρότζερς έδωσε τις συμβουλές του στον νεαρό παίκτη. «Δεν πρέπει να απογοητεύεται αν έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της ομάδας. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και να αποδείξει πως όσα καλά πέτυχε στο πρώτο μέρος της περιόδου, δεν ήταν τυχαία. Του έχω εμπιστοσύνη και επαναλαμβάνω πως περίμενα να βρεθεί σε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το μέλλον του ανήκει, αρκεί να είναι συνεπής στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και εργαστεί με πάθος για να επανέλθει σε καλύτερη κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Μπρένταν Ρότζερς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: