Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Κόντρα σε Ολυμπιακό για την πρόκριση ο «δικέφαλος»

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν στον Β΄ημιτελικό του φάιναλ-4 του 2ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 20.00 στο γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» του Δήμου Βέλου Βόχας με διαιτητές τους Κώστα Βουδούρη, Αλέξανδρο Μυλωνάκη και παρατηρητή τον Σάββα Ιορδανίδη. O αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports-4 με την καινοτομία του «διαιτητικού βίντεο» (video referee).
Μετά από ένα ταξίδι που κράτησε κάτι περισσότερο από εννιά ώρες η αποστολή του ΠΑΟΚ έφθασε πλήρης στο Βραχάτι Κορινθίας όπου θα φιλοξενηθεί το 2ο League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του ΠΑΟΚ έφθασε στις 18:00 στο Βραχάτι με τους παίκτες να έχουν στη διάθεση τους κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα για να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν για τη σημερινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 το βράδυ , την ίδια ώρα δηλαδή που θα ξεκινήσει και ο δεύτερος ημιτελικός. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Στέλιος Καζάζης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει όλους τους παίκτες κανονικά στη διάθεση του στον αυριανό ημιτελικό.
Το κλίμα στους κόλπους της ομάδας ήταν ιδιαίτερα καλό παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του παιχνιδιού με τους ασπρόμαυρους να τονίζουν πως σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ όλα μπορούν να συμβούν.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες για δεύτερη φορά την εφετινή σεζόν καθώς εκκρεμεί η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Volleyleague OΠΑΠ, αλλά οι προπονητές των δύο ομάδων, τα αδέλφια Καζάζη θα βρεθούν αντίπαλοι για 4η φορά!

Ο Στέλιος Καζάζης ως προπονητής του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε τον αδελφό του και προπονητή του Ολυμπιακού δύο φορές για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο αλλά αυτή τη φορά θα βρεθούν αντίπαλοι στο League Cup καθώς ο Στέλιος Καζάζης ανέλαβε προπονητής στον ΠΑΟΚ.

Για τον αυριανό αγώνα ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και ο ΠΑΟΚ θέτει πρώτο στόχο την πρόκριση σε έναν τελικό επίσημης διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια. Μάλιστα η προηγούμενη ήταν για το Κύπελλο το 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ.
Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας του ΠΑΟΚ Στέλιο Καζάζη είναι ότι η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρόσφατο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: