Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Φέτος… όλα δικά της! (video)

Μετά το πρωτάθλημα, η Μπάγερν στερεί από τη Ντόρτμουντ τη δυνατότητα να υπερασπιστεί και τον έτερο τίτλο της. Οι Βαυαροί απέκλεισαν με 1-0 τους νταμπλούχους στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Φέτος… όλα δικά της (video)
Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Μπάγερν τη Ντόρτμουντ. Πέρσι ήταν οι Βεστφαλοί εκείνοι που κυριάρχησαν εντός των τειχών και κατακτώντας το νταμπλ περιόρισαν σε ρόλο κομπάρσου τους Βαυαρούς, αλλά φέτος οι τελευταίοι παίρνουν την εκδίκησή τους.

Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες επικράτησε 1-0 στην «Αλιάντς Αρένα» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Έτσι μετά τη διαφορά 17 βαθμών που έχει στο πρωτάθλημα και το οποίο δεν χάνει με τίποτα, η Μπάγερν στερεί από την Μπορούσια και τον δεύτερο τίτλο της. Ο Άριεν Ρόμπεν με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 43’ πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.


Bayern Munich 1-0 Borussia Dortmund (DFB Pokal) από fasthighlights-2012


Μπάγερν (Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπόιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ (78’ Λουίς Γκουστάβο), Κρόος (93’ Μπόατενγκ), Μάντζουκιτς (91’ Γκόμεζ).

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Σούμποτιτς, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Γκουντογκάν, Μπέντερ (62’ Γκρόσκροϊτς), Γκέτσε, Ρόις (81’ Σίμπερ), Λεβαντόφσκι.

Νωρίτερα, τον τίτλο του φαβορί, από τη στιγμή που αντιμετώπιζε ομάδα δεύτερης κατηγορίας και έπαιζε στην έδρα της, επιβεβαίωσε η Στουτγκάρδη. Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία επικράτησε 2-0 της Μπόχουμ. Ο Κρίστιαν Γκέντνερ άνοιξε το σκορ στο 18’, ενώ ο Βεντάντ Ιμπίσεβιτς στο 81’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Αναλυτικά:

Τρίτη 26/2

Μάιντς-Φράιμπουργκ 2-3 στην παράταση (κ.α. 2-2)
(2’ Πάρκερ, 4’ Τσίμλινγκ-86’ Σαντίνι, 90+3 πεν. Καλιγκιούρι, 108’ Καλιγκιούρι)

Κίκερς Όφενμπαχ-Βόλφσμπουργκ 1-2
(81' Στάντελ-49' Όλιτς, 71' Ντοστ)

Τετάρτη 27/2

Στουτγκάρδη-Μπόχουμ 2-0
(18’ Γκέντνερ, 81’ Ιμπίσεβιτς)

Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ 1-0
(43’ Ρόμπεν)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: