Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η επόμενη μέρα του Clasico!

«Και τώρα η Μάντσεστερ», είναι το σύνθημα στη Μαδρίτη και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Γιουνάιτεντ, ενώ η Μπαρτσελόνα θέλει ρεβάνς από τη «βασίλισσα» εν όψει Μίλαν.

Η επόμενη μέρα του Clasico
Ακριβώς αντίθετο είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα την επόμενη μέρα της σπουδαίας επικράτησης (3-1) των «μερένχες» μέσα στην Βαρκελώνη.

Το προσεχές Σάββατο ακολουθεί το επόμενο ντέρμπι για την Primera Division ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως στη «βασίλισσα» γνωρίζουν ότι δεν έχει καμία σημασία για εκείνους αυτό το ματς.

Μάλιστα, στις μεταξύ τους συζητήσεις οι ποδοσφαιριστές φάνηκαν αποφασισμένοι να παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο στον αγώνα που ακολουθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Άλλωστε, μετά την λήξη της φετινής σεζόν όσον αφορά το πρωτάθλημα, στόχος των Μαδριλένων είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και του δέκατου βαρύτιμου τροπαίου στην ιστορία του συλλόγου.

«Ελπίζω να είναι η αρχή ενός νικηφόρου σερί, επειδή ακολουθούν σημαντικά ματς για εμάς. Μέσα σε μία εβδομάδα παίζουμε στο “Ολντ Τράφορντ”, ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για εμάς και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σημερινό (χθεσινό) αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει», δήλωσε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ρεάλ, Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

Προβληματισμός στη Βαρκελώνη

Τα αίτια της εμφάνισης στο χθεσινό ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούν στην Μπαρτσελόνα.

Μετά από πολύ καιρό οι «μπλαουγκράνα» δεν ήταν ανταγωνιστικοί ή δεν έδειξαν κάτι ανάλογο, δεν είχαν καμία απάντηση μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκαν, δεν υπήρχε κανένας τρόπος να τελειώσουν τον αγώνα χωρίς να δεχθούν γκολ (κάτι που συμβαίνει για δωδέκατο σερί ματς), το κενό που έχει αφήσει ο Βιλανόβα δεν καλύπτεται από τον Ρόουρα και φάνηκε ότι η κατοχή της μπάλας δεν παίζει κανένα ρόλο στην εξέλιξη μίας αναμέτρησης.

Πλέον οι Καταλανοί προετοιμάζονται για τον σαββατιάτικο αγώνα στο «Μπερναμπέου», όπου θέλουν να θεραπεύσουν τις πληγές που άφησε αυτή η βαριά ήττα στην ομάδα. Επίσης, πρέπει να φτιάξει η ψυχολογία των παικτών εν όψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με την Μίλαν.

Το 2-0 των Ιταλών δεν είναι εύκολο να ανατραπεί, ειδικά αν η ψυχολογική κατάσταση των παικτών της Μπαρτσελόνα δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Έτσι το «φάρμακο» θα είναι στη Μαδρίτη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: