Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αισιοδοξεί ο Τουρέ!

Ζωντανή στη μάχη διεκδίκησης του τίτλου πρέπει να παραμείνει η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, σύμφωνα με τον Γιάγια Τουρέ.

Αισιοδοξεί ο Τουρέ
Μπορεί το τοπίο στη βαθμολογική κατάταξη στην Premier League να έχει ξεκαθαρίσει, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προηγείται 12 βαθμών των «πολιτών», ωστόσο, σύμφωνα με τον 29χρονο μέσο, η Σίτι πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της και να μην τα παρατήσει στα εναπομείναντα 11 παιχνίδια.

«Ακριβώς το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ είναι πρώτη πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για εμάς για να μην τα παρατήσουμε και να το παλέψουμε. Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί το μέλλον και το πρωτάθλημα, οπότε τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Για το όνομα του συλλόγου και τους φίλους της ομάδας δεν πρέπει να τα παρατήσουμε τώρα», ήταν τα λόγια του Τουρέ.

Παράλληλα ο Ιβοριανός μέσος επεσήμανε ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα της Σίτι, για το πρωτάθλημα, είναι πολύ πιο απαιτητικό από εκείνο της Γιουνάιτεντ, πράγμα που ασκεί ακόμημεγαλύτερη πίεση στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: