Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τι άλλο θα σκεφτείς, ρε Μάριο;

Ένα μπρούτζινο άγαλμα έχει παραγγείλει ο Μάριο Μπαλοτέλι, προκειμένου να διακοσμήσει το σαλόνι του ρετιρέ του στη Μπρέσια. Το άγαλμα αναπαριστά τον… ίδιο.

Τι άλλο θα σκεφτείς, ρε Μάριο;

Ο Μάριο, λοιπόν, βρήκε ένα καινούργιο τρόπο για να κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνον. Προσέλαβε τον γλύπτη, Λίβιο Σκαρπέλα, προκειμένου να του φτιάξει ένα μπρούτζινο άγαλμα που θα αναπαριστά τον εαυτό του τη στιγμή του – κλασικού πλέον – πανηγυρισμού του μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε εναντίον της Γερμανίας στο τελευταίο Euro.

Ο γλύπτης, μιλώντας για το έργο που καλείται να δημιουργήσει, ομολόγησε πως δουλεύει με φωτογραφίες, προς το παρόν, αφού ακόμα δεν έχει γνωρίσει τον επιθετικό της Μίλαν. «Ακόμα δεν έχω συναντήσει τον Μπαλοτέλι. Προς το παρόν έχω ετοιμάσει κάποια προσχέδια, μελετώντας φωτογραφίες του παίκτη. Μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων έστειλα κάποιες ιδέες μου στον Μάριο, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Θέλει να φτιάξω τη στιγμή του πανηγυρισμού του με το γυμνό κορμό του σε πρώτο πλάνο. Αφού εκείνος πληρώνει, αυτό θα κάνω», είπε αρχικά ο Σκαρπέλα.

Αναφορικά με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει, ο γλύπτης αποκάλυψε πως «το άγαλμα θα είναι μπρούτζινο, χρωματιστό, γυαλιστερό και λείο, με τα μάτια να φτιάχνονται από σκληρές πέτρες».

Το άγαλμα θα διακοσμήσει το σαλόνι του Μάριο Μπαλοτέλι στο πολυτελές ρετιρέ των 250 τετραγωνικών μέτρων που έχει στην κατοχή του στην πόλη της Μπρέσια, πολύ κοντά στο γήπεδο της τοπικής ομάδας.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο λόγος για τον οποίον ο Μπαλοτέλι προκαλεί συζητήσεις, είναι… αθώος, έστω και αν σε πολλούς θα φανεί προκλητικός και υπερφίαλος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: