Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πετράκης: «Αδικείτε τους εαυτούς σας»

Να λιγοστέψουν τα λάθη… συμβούλεψε ο Γιάννης Πετράκης τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (2/3).

Πετράκης: «Αδικείτε τους εαυτούς σας»
Ντόπες ψυχολογίας περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, να προσπαθεί να συνεφέρει τους παίκτες του, ύστερα από τις διαδοχικές ήττες.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι ανάγκη να λιγοστέψουν τα λάθη τους, ενώ συμπλήρωσε πως με τον τρόπο που αγωνίζονται αδικούν τους εαυτούς τους. «Μην αδικείτε τους εαυτούς σας. Πρέπει να λιγοστέψουμε τα λάθη μας», τόνισε στους παίκτες του ο προπονητής των Κρητικών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη στήλη ο «τρελός του χωριού» της Sportday η κατάσταση στα αποδυτήρια του ΟΦΗ δεν είναι και η καλύτερη μια και ο Πετράκης δεν μπορεί να διατηρήσει τις απαραίτητες ισορροπίες, δεδομένων των οικονομικών, αλλά και των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Στα αγωνιστικά ο ‘Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μονιάκη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως και στον τιμωρημένο Παπάζογλου για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (2/3, 19:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια: