Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε»

Την πίστη ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ικανός να τερματίσει στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας και στο τέλος της σεζόν να έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας εξέφρασε ο Σάββας Τσαμπούρης.

«Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε»

«Πρόκειται για εφικτούς στόχους, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία που έχουμε διαγράψει την φετινή σεζόν», τόνισε ο δεξιός μπακ των Αρκάδων.

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση», το σχόλιο του 27χρονου παίκτη για τις νίκες που παίρνει στα τελευταία λεπτά η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Τσαμπούρης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας κερδίζει τα τελευταία ματς στα τελευταία λεπτά

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Παλεύουμε όλα τα ματς και θέλουμε αποδείξουμε ότι έχουμε γίνει μεγάλη ομάδα. Υπάρχει,όμως, και ένα αρνητικό παράδειγμα εκείνο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε στα τελευταίο λεπτό του μεταξύ μας αγώνα. Τα τελευταία παιχνίδια προσπαθούμε αρκετά και παίρνουμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά».

Για τους στόχους των Αρκάδων τη φετινή σεζόν

«Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε. Θέλουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αφού θα είναι ιστορική στιγμή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν στους έξι αγώνες της διαδικασίας των πλέι οφ. Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης, κάτι που δεν είχαμε καταφέρει την περσινή σεζόν και θα είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας. Πρόκειται για εφικτούς στόχους, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία που έχουμε διαγράψει την φετινή σεζόν».

Για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και την κατάσταση του γηπέδου

«Μας ενοχλεί ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως και τους παίκτες του ΠΑΣ. Ωστόσο, όπως ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες, και εμείς θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει παρά τις αντίξοες συνθήκες πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη μέσα στα Γιάννενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: